2777
2789
عنوان

انتخابتون برای عروس من کدوم دختر هس

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 50 پست

دل پسرتون با کدومه؟

معیارش چیه؟

خانوم شاغل میخواد؟

خودش درون گراست یا برونگرا؟

و خیلی سوال دیگر!

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم 🤣😍

وای چرا حس میکنم خودت یکی از این دخترایی نه مادرجانه😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بدون اینکه بقیه دخترا بدونن 

تک به تک به پسرت از دور نشون بده و نظر خودشو بپرس 

زیر نظر خودتون روند آشنایی و صحبتمون رو ادامه بدن اشکالی نداره 

کنکور نیس طبق چهار تا مشخصات بشه انتخاب کرد 

باید باهم برن بیان ببینن اخلاقشان بهم میخوره یا نه 

پسرو دختر باید همدیگرو بپسندن .

اینجا کسی دو طرف رو نمیشناسه ممکن شما تصمیم اشتباهی برای پسرتون بگیرین.

اجازه بدین پسرتون تصمیم بگیره.

شما این سه مورد رو به پسرتون معرفی کردین حالا اجازه بدین خودش تصمیم بگیره.

اخلاق کسی یک ساعته مشخص نمیکنه.

من خیلیا فکرمیکنن مغرورم ولی منو بشناسن میبینن خاکیم.

پس نمیشه از دور تصمیم گرفت.

ایشاالله که خوشبخت بشن

سومی ..شغل پرستاری یه شغلی ک هر مردی باش کنار نمیاد..شیفت شب خستگی زیاد شیفتهای سنگین و درآمدش نسبت ب سختیش کم ..وقتی خونه میاد پرستار خیلی خستس‌ رسیدگی ب زندگی خونه داری کمی سخته می‌دونم نمیشه به همه نسبت داد ولی کلی میگم 

حدود ۲۷

ویژگی هایی که گفتین تقریبا مشابه هم بود ببینید کدوم سرزنده تر و خوش اخلاق تره! 

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻