2777
2789
عنوان

انتخابتون برای عروس من کدوم دختر هس

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 50 پست

بعضی خصوصیتی که گفتی اصلا اهمیتی نداره مثلاً لاغره یا تپله 

اینا اصلا مهم نیستن نهایت رژیم میگیره خوش اندام میشه 

من باشم اول از همه میبینم تو چه خانواده ای بزرگ شده 

طرز فکر و اعتقاداتش چقدر به ما نزدیکه 

اینا تو زندگی واقعا مهمه 

اگه نه خیلی چیزا بعدها درست میشه دوست خودم با دیپلم ازدواج کرد الان دکترا داره 

بعضی خصوصیتی که گفتی اصلا اهمیتی نداره مثلاً لاغره یا تپله اینا اصلا مهم نیستن نهایت رژیم میگیره خوش ...

آره خیلی چیزای مهم تر واقعا وجود داره 

اینا راستش با ما فامیل دور هستن ولی مثلا با هم دختر خاله و دختر دایی هستن 

خانواده هاشونم شبیهه همه دقیقا از نظر اخلاقی و اعتقادی 

باید خیلی تحقیق بیشتر کرد درست میفرمائید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول باید ببینید باشیفت شب کنار میان پسرتون؟ طرف بچش تب داره مجبور میشه بچه رو بزاره جای باباش بره سر کارش ..یه روز دوروزنیس مسئله ی عمره هرماه شیفت دارن اینا روزاام میرن خسته ان  ..

گزینه سومی اینکه صمیمی گرفته انگار اوناام تمایل خودشونو نشون دادن که گرم گرفتن ازنظر من سومی بهتر بود ولی پسرتون باهر سه باید باحضور شما ومادر دختر خانوم برید جایی صحبت کنید ‌...باحرف زدن میشه طرف روشناخت 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شغل و تحصیلات رو گفتم اعتقاد مذهبی معمولی وضع مالی هم همین شهریور امسال قبول شده سر دفتری ولی آزمون ...

موفق باشه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌