2777
2789
عنوان

انتخابتون برای عروس من کدوم دختر هس

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 50 پست
نه کاش از اونا بودم 🤣🤣🤣

😂😂😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدون اینکه بقیه دخترا بدونن تک به تک به پسرت از دور نشون بده و نظر خودشو بپرس زیر نظر خودتون روند آش ...

راستش همشون گفتم فامیل دور هستن زیاد رفت و آمد آنچنانی نداریم نمیشه هم بدون هیچ چیزی یهو بریم خونشون میشه ؟؟یه بهانه ای چیزی باید باشه باز بعدا هم بریم خدایی نکرده انتخاب نکنیم به گوش اونایی دیگه میرسه

پسرو دختر باید همدیگرو بپسندن .اینجا کسی دو طرف رو نمیشناسه ممکن شما تصمیم اشتباهی برای پسرتون بگیری ...

ممنونم عزیزم آخه نمیشه بریم خونشون رفت و آمد زیاد نداریم میترسم بریم به گوش اون دو تای دیگه برسه باز بد بشه 

خودت چی نظری نداری کدوم بهتره هرکدوم اخلاقش بهتره باخداس قانعه رفتارش بهتره رو در نظر بگیر. اصلا بدا ...

نه اصلا نمی‌دونم فقط همین شناخت سطحی رو نسبت بهشون دارم 

اونم پرس و جو از مادرم کردم فهمیدم 

اول ویژگی های پسرتو بگو 

وضع مالی

اعتقادات مذهبی 

اخلاق 

تحصیلات

شغل و...

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

راستش همشون گفتم فامیل دور هستن زیاد رفت و آمد آنچنانی نداریم نمیشه هم بدون هیچ چیزی یهو بریم خونشون ...

با فامیل سخته وصلت کردن 

تکون بخوری تو کل فامیل پخش میشه 

حالا من حس کردم خانواده آروم و طبق اصولی دارین 

یکم بیشتر بگرد 

نمیخام بترسونمت عزیزم 

ما خودمون با فامیل وصلت کردیم 

بخدا میخاهیم یه دورهمی بگیریم یا یه کار اقتصادی یا هرچی برنانه ای داریم میمونیم به عروسمون بگیم یا نه  

چون تو کل فامیل پخش میشه 🙄

پرستار با وکیل یکم نمیخونهپرستارا ممکنه شب کاری داشته باشن اینم در نظر بگیر پسرت راضیه زنش شبا خونه ...

فکر نکنم مشکلی داشته باشه آخه وقتی دخترمم کنکور داشت یکی از مشوق هاش بود که بره رشته های بیمارستان 

ممنونم عزیزم آخه نمیشه بریم خونشون رفت و آمد زیاد نداریم میترسم بریم به گوش اون دو تای دیگه برسه باز ...

فداتون.

نه اینکه برین رفت و آمد کنید اول عکسشون رو  ببینه که حداقل ببینه کدوم به دلش میشینه.بعد کم کم از بقیه پرس و جو کنید که اصلا قصد ازدواج دارن یا نه.

اول ویژگی های پسرتو بگو وضع مالیاعتقادات مذهبی اخلاق تحصیلاتشغل و...

شغل و تحصیلات رو گفتم 

اعتقاد مذهبی معمولی 

وضع مالی هم همین شهریور امسال قبول شده سر دفتری ولی آزمون وکالت داده که خدا بخواد قبول بشه قبول نشد هم می‌ره همون سر دفتری 

حقوق آنچنانی فعلا نداره باید بره سر کار 

با فامیل سخته وصلت کردن تکون بخوری تو کل فامیل پخش میشه حالا من حس کردم خانواده آروم و طبق اصولی دار ...

آره سختی هاشم هست ولی خب دختر غریبه نمی‌شناسم راستش اصلا نیست انگار 

فداتون.نه اینکه برین رفت و آمد کنید اول عکسشون رو ببینه که حداقل ببینه کدوم به دلش میشینه.بعد کم کم ...

قصد ازدواج که دارن حالا شاید سومی بگه می‌خوام کنکور بدم 

ولی خب عکسشون هم ماشاالله الان دخترای حالا رو توی اینستا فوری میتونی پیدا کنی 🤣🤣🤣