2777
2789
عنوان

تهرانیا زندگی تو تهران سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 66 پست
میدونی من تو شهر کوچیکم فک کن دو شیفت بخوای بری سرکار نهایت ۳ تومن بهت میدن.ولی شهر بزرگ بهتره.اما خ ...

خب اونجا تو خونه باباتی این سه تومنم میزاری جیبت البته فکر نکنم انقدام کم بدن تو شهرکوچیک حتا

تو تهران دو شیفت نهایت بشه ۱۲ تومن ک اجاره ها از ۱۵ مبلیون شروع میشه چهل متری

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

هزینه ی خوراک، پوشاک،لوازم خانگی،لوازم منزل و...توی تهران خیلی خوبهولی رفت و آمد،اجاره،قبوض،کافه رست ...

اره یه سوییت کوچولو داشته باشی کار زیاده میری کار میکنی.میتونی پیشرفت کنی.اما هزینه مسکن واقعا بیداد میکنه🤦🏻‍♀️

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندتا دوست تهرانی دارم بااینکه خانوادگی تقریبا نزدیک هم هستن اما می‌گفت خیلی دیر به دیر میبینیم ه ...

نه اینجوری هم نیست

ولی بزرگی شهر و ترافیک بهانه خوبیه که آدم با کسانی که رغبت نداره معاشرت نکنه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

نمیدونم عزیزم . کامنت ها رو که خوندم دیدم نظرات خیلی متفاوتن. اما از نظر منی که تهران متولد شدم و هم ...

اره من خودم جایی ام که خونه شده میلیاردی با اینکه اصلا باب میلم نیست🤦🏻‍♀️😂

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

حداقل ۲۵ تا ۳۵ لازمههیچی در نیاری باید همین اندازه باشهچون اجاره خونه شده ۱۰ تومنولی اگه ۶۰ تا ۷۰ در ...

۷۰😐

ببین یه سری امکانات رفاهی و تفریحی گردشگری داره ک خوب بد نیست ..بهترین دکترا بیمارستانا‌ اینجا هستن ...

نهههه انقد نیست😐😅

😅😅😅😅از ویژگی های دیگه تهرانی ها اینه که کل کشور میتونن هر چی دلشون خواست به تهرانی ها بگن آخرش ه ...

قسمت آخر پیامتون🥲

من ده ساله بخاطر این موضوع از شهر و خونه ی پدریم فراریم💔

جدیدا میخوام جرعت بخرج بدم و برم وسط شهرمون یه خونه ویلایی و دوتا سگ پیت بول بخرم و بخاطر این ۱۰ سال هر کی خواست صمیمی شه فراریش بدم😂

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

اره یه سوییت کوچولو داشته باشی کار زیاده میری کار میکنی.میتونی پیشرفت کنی.اما هزینه مسکن واقعا بیداد ...

اگر صبور و قانع باشی میتونی پیشرفت کنی 

بعد دیگه دست خودته بمونی یا برگردی

ولی تهران از نظر من شهر کسب و کار خودته

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

آخه پس روابط بین آدما چی میشه یکی از دوستام ک ساکن تهرانن چند وقت پیش اومده بودن خونمون رفتیم بیرون ...

خب همه جور آدمی همه جا هست این نظر منه 

خب اونجا تو خونه باباتی این سه تومنم میزاری جیبت البته فکر نکنم انقدام کم بدن تو شهرکوچیک حتا تو تهر ...

ارع خب اینجا تو خونه خودمون کرایه خونه این چیزا نمیخواد.فرهنگ اینجا رو دوس ندارم.اما میبینم اوضاع اقتصادی کلا داغونه و نمیشه احساسی تصمیم گرفت😑