2777
2789
عنوان

تهرانیا زندگی تو تهران سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 66 پست

هزینه ی خوراک، پوشاک،لوازم خانگی،لوازم منزل و...توی تهران خیلی خوبه

ولی رفت و آمد،اجاره،قبوض،کافه رستوران و تفریحاتش گرونه

خونه ی دلخواهت و نمیتونی داشته باشی

باید با هزینه ی خیلی بالا رهنش کنی

من تهران و خیلی دوست دارم،شهر فوق و العاده ایه ولی وقتی نشه اون خونه ای که میخوای بخری و راحت زندگی کنی ارزش موندن نداره

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

نمیدونم عزیزم . کامنت ها رو که خوندم دیدم نظرات خیلی متفاوتن. اما از نظر منی که تهران متولد شدم و همینجا هم زندگی کردم خیلی ام خوب و عالیه. سختی و شرایط بد اقتصادی الان دیگه واسه ی همه جاست.الان شهرستانهای کوچیک هم کرایه ها سرسام آوره چه برسه به تهران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا نمیدونممن با درآمد خودم بالانس کردم زندگی خودمومجردم ممکنه واسه من خوب باشه ولی واسه تو نه

منم مجردم.یه حدود برا در امد مثلاااا.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

ببخشید با احترام ولی حس میکنم آدماش اینقدر فقط بفکر پول و درامدن ک بی احساس شدن شایدم حسم اشتباه باش ...

نمیدونم کلا شناختی ندارم ازشون😅.میدونی زندگی دیگه شده همین فقط پول همه جا همینه

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

😅😅اصلا یجوری بدجور عاشق تهرانم.نمیدونم شاید میگن آواز دهل از دور خوش است همینه.

ببین یه سری امکانات رفاهی و تفریحی گردشگری داره ک خوب بد نیست ..بهترین دکترا بیمارستانا‌ اینجا هستن ...ولی اگر درامدت بالای پنجاه شصت بیا 

کی؟سوالی بودا😁

همون پسره ک گفت بعد مدت خوبه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

عجیبهچون خودتون هم کلانشهر هستید توی تهران ادمها همدیگه رو نمیشناسن و سرشون به کار خودشونه همین گاهی ...

چه جالب

من چند روز پیش به مامان یکی از همکلاسی های دخترم پیام دادم که با دخترش صحبت کنه چون چیزای خوبی به دختر من نمیگه و ۱ ماهه فکر دخترم درگیر این مسئله ست و هر روز یه چالش داریم

ایشون جنوبی بودن و اولش بی منطق حرف زدن بعد عذرخواهی کردن در نهایت گفتن تهرانی ها برعکس ما جنوبی ها بی عاطفه ان😃

حالا منکه اصالتا تهرانی نیستم ولی خیلی دوست دارم بدونم این حس که تهرانی ها بی عاطفه و بی مهر هستن دقیقا از کجا آب میخوره!

شما میگی از اینکه سرشون بکار خودشونه

منم خیلی دوست دارم سرم به کار خودم و اطرافیانم سرشون بکار خودشون باشه و تازه متوجه شدم چرا تهران و دوست دارم😂😂

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

خب انتقالی به تهران نمیدن که

نه برا استخدامی میخوام بیام.اینجا رو دوس ندارم همه چی داغونه.میخوام برم جای آدم حسابی تر.اما جرات ندارم از دایره امنم خارج شم😖

عجیبهچون خودتون هم کلانشهر هستید توی تهران ادمها همدیگه رو نمیشناسن و سرشون به کار خودشونه همین گاهی ...

من چندتا دوست تهرانی دارم بااینکه خانوادگی تقریبا نزدیک هم هستن اما می‌گفت خیلی دیر به دیر میبینیم همو چون همه درگیر کار و مشغله و این چیزان تعریف میکرد می‌گفت همین ترافیک و شلوغی و آلودگی روانمونو بهم ریخته نمیگم اصفهان خوبه ولی خب ب شدت تهرانم نیست اینجا رفت و آمد زیاد تره همه از احوال هم با خبر ترن من خیلی آدم رفت و آمدی هستم و با تعریفای دوستم دلم گرفت راستش ...

ن واقعا همه جا ابنطور نیست هیچ جا گرونی و ترافیک تهرانو نداره هیچ جا مجبور نیستی ۲ شیفت کار کنی فقط ...

میدونی من تو شهر کوچیکم فک کن دو شیفت بخوای بری سرکار نهایت ۳ تومن بهت میدن.ولی شهر بزرگ بهتره.اما خونه اونجا داشته باشی هنوز بهتر

چه جالبمن چند روز پیش به مامان یکی از همکلاسی های دخترم پیام دادم که با دخترش صحبت کنه چون چیزای خوب ...

😅😅😅😅

از ویژگی های دیگه تهرانی ها اینه که کل کشور میتونن هر چی دلشون خواست به تهرانی ها بگن آخرش هم بگن تهرانی ها خودشون مهاجرند

ولی اگه تهرانی بدبخت بگه مثلا فلان کوچه توی فلان شهر بهمان استان دست انداز داره یهو کل اون خطه بسیج میشن بزنن توی دهنش 😆

من هم ترجیح میدم سرم به کار خودم باشه 

گاهی توی شهرهای کوچیک تر اطلاع داشتن از جزئیات زندگی همدیگه رو با صمیمیت اشتباه میگیرن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

نمیدونم کلا شناختی ندارم ازشون😅.میدونی زندگی دیگه شده همین فقط پول همه جا همینه

آخه پس روابط بین آدما چی میشه یکی از دوستام ک ساکن تهرانن چند وقت پیش اومده بودن خونمون رفتیم بیرون پیک نیک خانواده کناری داشتن جیگر کباب میکردن یه سیخ آوردن گفتن بموقع بچه ها دلشون میخواد برای ما خیلی عادی بود ولی دوستم اینقدر تعجب کرده بود