2777
2789
عنوان

جلو مادرشوهرم به شوهرم فش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 39 پست

[QUOTE=362769812]خوب شد زودتر مرد راحت 

هممون رفتنی هستیم ما ترکا یه ضرب المثل داریم که میگه مگه من غوردونان قیامته قالاجیام

۲۵سال عروسش بودم وقتی مقایسه میکنم بعضی ازعروسارو میبینم منو جاری کوچیکم خیلی دل به دلش می‌دادیم 

درک جات بدبخت روانی حتمابه یه مشاوره روان پزشک خودتومع فی گن. بااین لحن حرف زدنت زندگی همه روتواینتر ...

بمیر بابا یه وری😂 تو خودت روانیی برو بستری شو

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=362769812]خوب شد زودتر مرد راحت هممون رفتنی هستیم ما ترکا یه ضرب المثل داریم که میگه مگه من غ ...

مامان منم ترکه .خییییلی دل به دل مادربزرگم داد .ولی اخرش ...

بمیر بابا یه وری😂 تو خودت روانیی برو بستری شو

اخر حرفم دخترجان موفق باشی هرجاکع هستی به هرحال اگه کمکی خواستی در خدمتم ولی این لحن حرف زدن خیلی روازهم میپاشه مراقبه زبانت باش من هم زبان دارم ازهم تندتیزولی کل کل با آدم‌های مثل شمابرام فایده ای ندارد چون شمایه مریضی که فقط باید پناه ببری بخدا

مامان منم ترکه .خییییلی دل به دل مادربزرگم داد .ولی اخرش ...

میدونم همیشه آخرش خوش نیس ولی خوب ترکا یه ضرب المثل دیگه هم دارن چورگ آت دریایا بالغ بیلمسه خالق بیلر

بعضی وقتا نه بحث ترسه نه هیچی وجدان آدم اجازه نمیده جور دیگه رفتار کنه حالا بنابه شرایط یا طرف پیره تنهاس مریضه یا بخاطر همسرش یا بخاطر دل مهربون خودشه بهرحال نتیجه ی کار مهم نیس مطمئن باش کار مادرتون پیش خدا بی اجر نمیمونه.زندگی با مادرشوهر سخته ما حالا باهاش زندگی نمیکردیم ولی فرقی هم باهم بودن نداشت من قشنگ برکت رو به وضوح تو زندگیم احساس می‌کردم 

اخر حرفم دخترجان موفق باشی هرجاکع هستی به هرحال اگه کمکی خواستی در خدمتم ولی این لحن حرف زدن خیلی رو ...

تو اومدی پاچه منو گرفتی وگرنه من کاری با کسی نداشتم .خودتو درمان کن وگرنه بهت میگن خاک انداز خودتو وسط نینداز😂

تو اومدی پاچه منو گرفتی وگرنه من کاری با کسی نداشتم .خودتو درمان کن وگرنه بهت میگن خاک انداز خودتو و ...

من فقط گفتم نظرت غبطه بازم میگم به فکرخودت باش اعصاب که نباشه زندگی داغونه