2777
2789
عنوان

جلو مادرشوهرم به شوهرم فش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه یسری مادرشوهرخدابیامرزم شام خونه ی ما بود سرسفره بودیم گوشی همسرم زنگ خورد بلندشد گوشیشو جواب داد داشت میومد بشینه بهش گفتم محمد جان سرپایی نمکدونم بیار دستت دردنکنه من یادم رفته خلاصه همسرم آورد وشامو خوردیم وآخرش مادرشوهرم گفت یادت باشه هیچ وقت کارایی که خودت باید انجام بدی وبه شوهرت نگو خسته شده ازصبح رفته سرکار حالا قیافه ی من وهمسرم😐

خدابیامرز چنان جذبه ای داشت که من با افتخار میگم تواین ۲۵سال یکبار صدای بحثهای مارو نشنید.بلاخره بین همه ی زن وشوهرا پیش میاد ولی من چنان حسابی از مادرشوهرم می‌بردم که هیچ وقت نفهمید دلخوری هایی که گهگاه بینمون پیش میومد.من بالحن آروم وخواهش ازهمسرم خواستم نمکدون بیاره اونم سرپا بود طاقت نیاورد تذکرشو داد وای اگه جلوش بحث میکردم وصدامو برای همسرم می‌بردم بالا چی میخواست بشه

حتما باید مثل تو توسری خور باشم؟ به درک که باور نداری

درک جات بدبخت روانی حتمابه یه مشاوره روان پزشک خودتومع فی گن. بااین لحن حرف زدنت زندگی همه روتواینترینت ازهمه. میپاشی البته من خودم یه مدت روان شناسی خواندم خواستی یکم کمکت کنم لحن برخورد با دوستان برخوردباشوهرفرزندان چون شماکلن مشکل داری دست خودتم نیس خداکمکت کنه دخترجان