2777
2789
عنوان

این خانواده رو رها میکنیددد😕😕😕کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 64 پست

بنظرم اگ قصد جداشدنه جداشو

و اگ همسرتون میتونن بچه رو بخوبی نگه داری کنن تا کوچیکه بهشون بده

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه تایم کوتاه بذارش مهدکه بتونی بری باشگاهی جایی یکم حال و هوات عوض شهدیگه به اون زندگی برنگرد

اخه الان مهد قبول نمیکنه

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

یه تایم کوتاه بذارش مهدکه بتونی بری باشگاهی جایی یکم حال و هوات عوض شهدیگه به اون زندگی برنگرد

اخه الان مهد قبول نمیکنه

باتوجه به اینکه میفهمه طرف حمایت خانواشم نداره دیگه همچی بدتر میشه و نمیتونه دم بزنه

ببین حمایت خانواده ام رو دارم فقط نسبت به پسرم گارد دارم

باتوجه به اینکه میفهمه طرف حمایت خانواشم نداره دیگه همچی بدتر میشه و نمیتونه دم بزنه

چی  بگم  خدا میدونه.خیلی سخنه خیلی جداشم  بچه بامنه خانواده حمایت نمیکنن  به خدا شبا میشه گرسنه میخابم .ولی برنگشتم دیگـ وقتی حرمتی نباشه دیگ زندگی زندگی نمیشه .وقتی کار به طلاق میکشه همه چیز نابودمیشه

خیلی ببخشید که این رو‌ میگم ولی فکر برگشتن رو از سرت بیرون کن! بی‌دلیل که جدا نشدی، شدی؟ نه! تو دلیل داشتی. برگشتنت مثل خودکشی میمونه. سعی کن کسب و کار آنلاین راه بندازی، بر اساس مدرکی که داری یا مهارت‌هات توی خونه مشغول به کار شو. هر کاری میکنی برنگرد

بنظرم اگ قصد جداشدنه جداشوو اگ همسرتون میتونن بچه رو بخوبی نگه داری کنن تا کوچیکه بهشون بده

گای اصلا نمیتونم جدا شم از پسرم

خیلی ببخشید که این رو‌ میگم ولی فکر برگشتن رو از سرت بیرون کن! بی‌دلیل که جدا نشدی، شدی؟ نه! تو دلیل ...

مشکل مالی ندارم خداروشکر پسرم یکم بزرگترشه برمیگردم سرکار

گای اصلا نمیتونم جدا شم از پسرم

پس بنظرم اگ مسئاه مهمی نبوده فرصتی بدین به همسرتون

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم