2777
2789
عنوان

بعد یسالونیم بهش پیام دادن حدس بزنید چی گف

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 55 پست
دقیقا همینطورهاینی ک الان باهاشی و دوس داری؟ بی احساسن پسرا🫠لعنت ب من ک امشب احساسی برخورد کردم و ب ...

اره خب دوسش دارم

بیخیال دختر

یه ماه گریه کن

بعدش بچسب ب زندگیت 

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
شایدم من با کسی تو رابطه نرفتم ک دوسش دارم هنوزاما با یکیم این اواخر آشناشدم پسر موجه و خوبی بود بنظ ...

اولا مقایسه خیلی بده

دوما با کسی ک ب دلت میشینه برو تو رابطه نه هرکسی!!!

سوما اگه طرف اس و پاسه و قصد ازدواج نداره اصلا نرو تو رابطع که شکست بعدی و نخوری

چهارما اصلا صد درصد دل ب ادم بعدی نبند فقط بشناس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا مقایسه خیلی بدهدوما با کسی ک ب دلت میشینه برو تو رابطه نه هرکسی!!!سوما اگه طرف اس و پاسه و قصد ...

من ک سرتاپای وجودم وابستگیه و احساسه 

نمیدونم باید یجوری بااین درد بسازم

لغنت ب انگشتی ک بی موقع تایپ کرد امشب 

وقتش نبود ک بخام بش پیام بدم چون خیلی وقت گذشته بود اما خرشدم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
من ک سرتاپای وجودم وابستگیه و احساسه نمیدونم باید یجوری بااین درد بسازملغنت ب انگشتی ک بی موقع تایپ ...

من دارم از دندون درد میمیرم برو خداروشکر کن الان درد دندون نداری 🤣🤣

ب هیچیم فک نکن

کاریه که کردی

فک کن اینکارو نکردی 😃

منم ی قلبم ک دستو پا در اورده ولی توی این دوره زمونه احساسی بودن اشتباس!!!

من دارم از دندون درد میمیرم برو خداروشکر کن الان درد دندون نداری 🤣🤣ب هیچیم فک نکنکاریه که کردیفک ک ...

کاش دندون درد داشتم اما بش پیام نمیدم و دلم بشکنه از برخوردش 

کاش دستم میشکست پیام نمیدادم

لعنت ب من

کاش دندون درد داشتم اما بش پیام نمیدم و دلم بشکنه از برخوردش کاش دستم میشکست پیام نمیدادملعنت ب من

😐دختره ی خل من سه تا ذندونم درد میکنه بیا دندون درد من برا تو 🤣🤣🤣

دم دستم بودی میزدمت 

😐دختره ی خل من سه تا ذندونم درد میکنه بیا دندون درد من برا تو 🤣🤣🤣دم دستم بودی میزدمت

خب قابل  تحمل تره نسبت ب منی ک خورد شدم و باز قلبم شکست ازون بدتر عذاااااب وجدان شدید دارم ک چرا گاو شدم پیام دادم چ مرگم بود🫠😅چیکار کنم گندی ک زدم و جمعش کنم بنظرت بلاکش کنم؟

خب قابل تحمل تره نسبت ب منی ک خورد شدم و باز قلبم شکست ازون بدتر عذاااااب وجدان شدید دارم ک چرا گاو ...

بلاکش کنی باز میری از تو بلاکیا عکسشو میبینی 🤣

خودت باید اراده کنی !!!!

فراموشش کن 

تاپیکای قبلیتو خوندم نوشته بودی شاید متاهله

پس دیگهههه حتما حتما قیدشو بزن

بلاکش کنی باز میری از تو بلاکیا عکسشو میبینی 🤣خودت باید اراده کنی !!!!فراموشش کن تاپیکای قبلیتو خون ...

اره چون یه انگشتر دستش بود همیشه اما کتمان میکرد ک کسی تو زندگیش هست همین الانم نمیدونم قضیه ی اون انگشتره چی بود

فقط اینکه خریت محض و انجام دادم بهش پیام دادم

پیامای خودشو ک دوطرفه واسم پاک کرد بیشتر خورد شدم ک چرا خرشدم منننن پیام دادمممم اه بخدا حالم بده

یا حسین چ جوری به ازدواج ختم شد

ترسیده بود فک کرده بود دیک هیچ وقت منو نمی‌بینه آخه سابقه نداشت من تلگرام اینستام پاک کنم هیچ وقت 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار