2777
2789

دارم از شیر میگیرمش لاک تلخ زدم خورد دید تلخه دیگه نخورد بی تابی نکرد با شیشه شیر خابوندمش ولی یجوری شدم انگار عذاب وجدان گرفتم کلا ی حس غریبیه انگار با قطع کردن شیر ازش دور میشم یکم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰ ماه

خب بالخره  یجوری میگیری من دخترم ۲۳ ماهشه تقریبا ۲ ۳ ماهه ک خودش کم میخورد فقط شبا موقع خاب گاهیم با شیشه میخابید دیگه دیدم همه دندونام درد میکنن و زانوهام مچ دستم دکتر گفت  ضعف استخوانه گفتم بزار بگیرم از شیر دیگه براش مفیدم نیس ک

عزیزم عذاب وجدان نداشته باش ماشالله دخترت داره بزرگ میشه داره مستقل میشه ، کم کم از این کارها باید شروع کنی کمکش کنی مستقل بشه ، هرچی هم بشه اون آخرش دختر توعه اتفاقی نمیفته نترس

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

شیشە هم ندە عادت میکنە باید یەدورم اونو ترک بدی

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

عزیزم عذاب وجدان نداشته باش ماشالله دخترت داره بزرگ میشه داره مستقل میشه ، کم کم از این کارها باید ش ...

میدونم عزیزم ولی خب مادر اینه دیگه میبینم تلخه هی میگه ممه ولی نمیخوره دلم میسوزه از طرفیم دندوناش داره خراب میشه بخاطر شیر و واقعا ب نفعشه

شیشە هم ندە عادت میکنە باید یەدورم اونو ترک بدی

میدونم اینطوری نیس ک فقط با شیشه بخابه مونده ک چقد خابش بیاد و خیلیم دیر میخابه کلا ۲ ببعد ولی دیگه مجبورم تا ممه رو یادش بره

میدونم اینطوری نیس ک فقط با شیشه بخابه مونده ک چقد خابش بیاد و خیلیم دیر میخابه کلا ۲ ببعد ولی دیگه ...

اوخ جوجە رنگی

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من