2777
2789
عنوان

این خانواده رو رها میکنیددد😕😕😕کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 64 پست
باورت میشههفته ای دو سه روز ناهار و شام خونه ام میخوره؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اره تاپیکاتو خوندم خودت رو میدی ببخشید رُک میگم چون هنوز دوسش داری خودتم بدت نمییاد که بیاد همسر منم مدام پیام میداد زنگ میزد تو روبیکا هی پیام میفرستاد اشتباه کردم برگرد سر حرفو باز میکرد حال پسرمونو می پرسید دیدم هرچی خوب رفتار میکنم بدتر میکنه پیاماش بیشتر میشه انگار نه انگار جداشدیم خودمو جمع وجور کردم خیلی جدی باهاش برخورد گردم گفتم دیکه همه جی تموم شده به من پیام نده بخوای مزاحم بشی میرم پلیس فتا شکایت میکنم به خانوادمم میگم ازهمه جاهم بلاکش گردم کلی هم گفت بلاک نکن لااقل هرچند وقت یکبار حال بچه رو بپرسم گفتم حال بچه به تو مربوط نیست حال بچه برات مهم بود کارو به طلاق نمی‌کشیدی بعد زنگ بزن از داداشم حالشو بپرس منو تو نامحرم هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تاپیکاتو خوندم خودت رو میدی ببخشید رُک میگم چون هنوز دوسش داری خودتم بدت نمییاد که بیاد همسر منم ...

تند تند پسرمو میبینه

اره هنوز همو دوس داریم

من زایمان خیلی خیلی بدی داشتم سر خانواده اش،خانواده ها هم اومدن وسط طلاقمون یکم لجو لجبازی  شد

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)               

تند تند پسرمو میبینهاره هنوز همو دوس داریممن زایمان خیلی خیلی بدی داشتم سر خانواده اش،خانواده ها هم ...

برید مشاور برگردید بهم طلاقی که ازسرلجبازی باشه درست نیست بچه هم آسیب نمیبینه اینجوری ایشاالله هرچی خیر پیش بیاد برات 

برید مشاور برگردید بهم طلاقی که ازسرلجبازی باشه درست نیست بچه هم آسیب نمیبینه اینجوری ایشاالله هرچی ...

مشاور نمیاد

همش هم لجبازی نبود اما اونم بود

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....    (م)