2777
2789

داشتم ادبیات میخوندم یه لحظه به نمره هام فک کردم و بعد به آینده مجهولم و اینکه این چه غلطی بود کردم و اومدم تجربی و انقد گریه کردم دلم اومد تو دهنم

آخ چیکار کنم چرا من از الان کم آوردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه همینیم🥲💔

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

نگران نباش هر رشته ی باشی چه انسانی چه ریاضی هرچی باشع این‌مشکلات هست تو دهم ولی سعی کن زود خودتو جمع کنی و سرپا بشی چون این بازی بازی سخت هستش و باید جون داشته روحیه داشته باشی ک بتونی به یه جای برسی اصلا توجه نکن به نمرات کم هدفت نهایی باشه و اینکه شما تازه از نهم درسای علوم اینا جداشدی اومدی زیست فیزیک شیمی ریاضی داری میخونی عادیه ک این شرایطو داشته باشی

منم تجربی خوندم با بهترین درس و تلاش ولی کنکور نتیجه نگرفتم چون فهمیدم همه چی تلاش و استعداد نیس 🥺

درحالی که دوستام که رشتشون ریاضی و ادبیات بود براحتی دبیری قبول شدن اونوقت تو تجربی آدم اینقد تلاش کنه و به هدفش نرسه خیلی سخته واقعا

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
نگران نباش هر رشته ی باشی چه انسانی چه ریاضی هرچی باشع این‌مشکلات هست تو دهم ولی سعی کن زود خودتو جم ...

اخ وضعیتم از خیلیا تو کلاس بدتره

یعنی بنظرت نهایی رو خوب میدم؟اون روز فصل اول فیزیک رو امتحان دادم شدن ۱۶.۵

خب پیتونی تغییر رشته بدی.

زندگی ادم ها اینقدر فراز و نشیب داره نمره و معدل دیپلم و دبیرستان در برابرش ناچیزه. البته اینو الان درد نمیکنی سنت بالاتر بره میفهمی ..ولی درس بخون سخت هم بخون یه رشته خوب قبول شی بتونی مرتبط باهاش بری سر کار 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود