2777
2789
عنوان

یهو وسط درس شروع کردم زار زار گریه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 30 پست
واقعا این کمترین دغدغه ای هست که میتونی داشته باشیالکی این روزاتو به خودت زهر نکنبعد که فارغ التحصیل ...

نه واقعا آینده من بخ این بسته هس عالم و آدم میدونن که کنکوری ها و کلا دانش آموزان خیلی قشر بدبختی هستن مخصوصا کنکوری های تجربی

اون روز یه خانم ۴۰ ساله بهم گفت داری بدترین دوران زندگیتو سپری میکنی

تو بیا اگه تونستی انقد که فک میکنی راحت از یه دانشگاه خوب در بیای مث پزشکی یا پرستاری اون وخ بگو دغدغه کمیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشکل همینجاس که جونم داره در میاد

خب در بیاد در عوضش بعدا شغل پر در امد داری همین روانشناسی ساعتی حداقل ۵۰۰ میگیره. داروسازی ملت الان همه بیمار. یا رشته های پیراپزشکی مرتبط با بیمارستان حالا دولتی یا خصوصی

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
خب در بیاد در عوضش بعدا شغل پر در امد داری همین روانشناسی ساعتی حداقل ۵۰۰ میگیره. داروسازی ملت الان ...

اخ نتیجه نمیگیرم نمره هام پایین میشه همش و این منو خیلی میترسونه نکنه منوخنگم

نه واقعا آینده من بخ این بسته هس عالم و آدم میدونن که کنکوری ها و کلا دانش آموزان خیلی قشر بدبختی هس ...

عزیز دلم منم دغدغم کنکوره دارم میخونم رشته تجربی 

ی روزی فقط دغدغم همین کنکور بود ولی خب متاسفانه ی اتفاقایی افتاد که الان میگم کاش فقط دغدغم کنکور بود 

خیلی سخته سال کنکورت سختی های دیگه ای رو هم با خودت حمل کنی

واقعا شکر گزار باش که فقط دغدغه کنکور داری

تو تمام تلاشت بکن مطمئن باش خدا بی جواب نمیذاره

اخ وضعیتم از خیلیا تو کلاس بدترهیعنی بنظرت نهایی رو خوب میدم؟اون روز فصل اول فیزیک رو امتحان دادم شد ...

دختر ت وضعت خوبه طرف یک میگیره کجای کاری 

ولی میگم هدفت فقط تشریحی باشه مثلا نمونه سوالای نهایی پارسال رو حل کن‌ یا فرمول ۲۰ رو حل کن فقط تشریحیییی که نهای مهمه کنار اینا تست هم بزن برا کنکور هندل کن دیگ 

استرس داری ؟

معلمت خوب درس نمیده؟ برو کلاس خصوصی یا تو مجازی یاد بگیر یا کتاب کمک درسی بخون. الان که همه چی مهیاست برای شماها. منم تجربی بودم 

خنگ هم باشی باید تلاش کنی ادم با تلاش و پشتکار به همه جا میرسه. من خودم کنکوری بودم فامیل فکر نمیکرد من روزانه قبول شم . چون انواع کلاسهای خصوصی نرفته بودم کل دوازده سال تحصیلی دولتی درس خونده بودم. میگفتند این نمیتونه. ولی من تلاش کردم خوندم. کوبوندم تو دهن همه اونایی که گفتند تو نمیتونی

عزیز دلم منم دغدغم کنکوره دارم میخونم رشته تجربی ی روزی فقط دغدغم همین کنکور بود ولی خب متاسفانه ی ا ...

از کجا مدونی فقط دغدغم کنکوره؟تو که داخل زندگی من نیسی بدونی با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنم

تو خوبه گریه می‌کنی ، من عقلمو از دست دادم رفتارای عجیبی ازم سر میزنه...

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
از کجا مدونی فقط دغدغم کنکوره؟تو که داخل زندگی من نیسی بدونی با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنم

میگم هر کسی سختی ها و دغدغه های خودشو داره

ولی این موضوع چیزی نیست که اینقدر به خودت سخت بگیری 

فقط باید تمام تلاشتو بکنی 

و جواب تلاشتو هم شاید به این زودیا نگیری باید چند ماه مداوم پشتکار و تلاش داشته باشی 

و من این با اطمینان بهت میگم اگر تلاش هوشمندانه انجام بدی رسیدن به رشته های تاپ هیچ کاری نداره واقعا 

ب نظرم اول باید دیدگاهت نسبت به کنکور تغییر بدی کنکور ی غول بزرگ نبین تا وقتی این حس داشته باشی ترس درونت نمیذاره که نتیجه عملکردت ببینی