2777
2789
عنوان

مامانمو بردم پیش کسی که می‌خوام باهاش ازدواج کنم رو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست
دختره خوشگله خیلیم آدم جدی و مودبیه اصلا با آدمایی که زیاد شوخی میکنن نمیتونه کنار بیاد ...همون ی خو ...

شوخی نیست جانم
شوخی حد ومرز و جا و مکان داره
شوخ ترین افراد هم موقع خواستگاری و ارتباط با خانواده دختری که واقعا بخوانش خودشون را جمع و جور میکنن و هر حرفی نمیزنن
این فرد به اسم شوخی تمام خواسته ها و اونچه که در اینده با ازدواج با خودس در انتظار دوستت هست رابیان کرده
شوخ ترین ادم هم توی همچین شرایطی نهایت با چیزی هایی شامل دست پخت دختره و...  و سایر چیز های خیلی سطحی تر شوخی میکنه که اونم بنظرم در جلسه خواستگاری و اشنایی اصلا زیبا و پسندیده نیست

نه چیز های مثل خوراک و پوشاک و طلا(که حتی خودش نوعیپس انداز حساب میشه)

بیچاره خیلی سختی کشید تو رابطه که پسر رو تغییر بده آقا تو‌ روستا زندگی میکنه تعصبیه ولی خودش خیلی بل ...

هیچ ادمی عوض نمیشه عزیزم 

حتی ادم ها از سن نوجوانی به بعد هم اونقدر عوض نمیشن،  چه برسه در ۲۷ سالگی 

دنیای دوستت و پارتنرش خیلی متفاوته 

نمیگم روستایی بودن بده و یا نباید کسی زن ایشون بشه،  به دور از تعصب تفکرودیدگاه کسی که در شهر زندگی کرده و کسی که در روستا و محدودیت هاش زندگی کرده خیلی خیلی متفاوته 

حتی تحمل افراد برای سختی کشیدن در شهر و روستا متفاوته و اصلا قابل مقایسه نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.