2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دنبال روش‌های مدرن نباشین

وضو بگیرین و عظمت خداوند رو در شادابی اعضای بدن ببینین

یا سجده کنین و رها بشین از هر چه موج منفی

خیلی از روش‌های پاکسازی چاکرا، به جذب غیر ارگانیک ها، منجر میشه که فاجعه اس

به نام خدا صب بخیر(((! وضو. خدا اصلا واسه همین وضو رو گذاشته. ببین یه ساعات خاصی از روز هستن اون تایم انرژی به بیشترین مقدار خودش میرسه هر روزم یکی دو دقیقه تغییر میکنه و اون تایم های اذانه. قبل عبادت نماز که همش حرکت یوگاست منتهی با انرژی مثبت شکرگذاری و کلمات خوب باید وضو بگیری چون دقیقا صورت دو تا دست تا ارنج فرق سر و روی پا چاکراه های انرژی هستن. بعد میگن چطور بعد نماز ارامش دارید اینجوری والا راستی علت اینکه خدا گفته روی این اعضا نباید مانعی باشه اینه که سطح انرژی رو کاهش میده مثلا ناخن مصنوعیو لاک. مهمترین چاکراه پوست صورت و دقیقااا خود ناخنه

وضو؟ چطوری تاثیر میذاره؟

وضو در اسلام به عنوان یک عمل تطهیر جسمی و روحی شناخته می‌شود، و بر اساس برخی از باورهای معنوی و انرژی‌درمانی، ممکن است تأثیراتی بر چاکراها و انرژی‌های درونی فرد داشته باشد. در اینجا به تأثیر برخی حرکات وضو بر چاکراها اشاره می‌کنم:

1. شستن دست‌ها (چاکرای دست‌ها): شستن دست‌ها به معنای پاکسازی و شروع فرآیند تطهیر است. این حرکت ممکن است باعث تقویت چاکرای دست‌ها (چاکرای کارا) شود که مربوط به توانایی‌های فرد در عمل کردن و ارتباط با دیگران است. همچنین، حس شستشو و پاکسازی می‌تواند انرژی‌های منفی را از بدن دور کند.
  2. شستن صورت (چاکرای چشم‌ها و چاکرای تاج): صورت در بسیاری از سیستم‌های انرژی به عنوان محل تجلی احساسات و افکار است. شستن صورت ممکن است باعث پاکسازی چاکرای چشم‌ها (چاکرای چشم سوم) و چاکرای تاج شود که مرتبط با آگاهی و روشن‌بینی هستند. این عمل می‌تواند به فرد احساس تجدید انرژی و آگاهی بیشتر دهد.
  3. شستن دست‌ها از آرنج (چاکرای خورشیدی): این حرکت می‌تواند چاکرای خورشیدی (منطقه شکم) را فعال کند. این چاکرا به قدرت فردی و اعتماد به نفس مربوط است، و شستن دست‌ها از آرنج می‌تواند این انرژی را تقویت کند.
  4. شستن پاها (چاکرای پایه و چاکرای قلب): شستن پاها، که در انتهای وضو انجام می‌شود، ممکن است ارتباط بیشتری با چاکرای پایه (در ناحیه کمر و پایین ستون فقرات) و چاکرای قلب داشته باشد. این حرکت می‌تواند به فرد احساس استقرار و اتصال به زمین و همچنین احساس همبستگی با دیگران بدهد.
  5. مسح سر (چاکرای تاج): مسح سر که بخشی از وضو است، می‌تواند انرژی چاکرای تاج (که در بالای سر قرار دارد) را تقویت کند و به ارتقاء آگاهی و درک معنوی فرد کمک کند.

به طور کلی، وضو به عنوان یک عمل روحانی و جسمانی، می‌تواند به تقویت جریان انرژی در بدن کمک کند و احساس تازگی، آرامش و تمیزی را ایجاد کند. ارتباط بین وضو و چاکراها بیشتر به باورهای شخصی و سیستم‌های انرژی‌درمانی بستگی دارد.

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚