2777
2789
عنوان

مامانمو بردم پیش کسی که می‌خوام باهاش ازدواج کنم رو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 31 پست
دختر جان ایشون خسیس که به احتمال زیاد هست ولی حتی اداب اجتماعی را بلد نیست خوب رعایت کنه۷۰/۸٠ درصد خ ...

وقتی دختره بهش گفت رفتارات اشتباهه اولش قبول کرد گفت باشه منتها بعدش زد زیرش گفت مامانت وسواس داره بدبخت می‌کنه منو مگه چیکار کردم کلا سعی داره مادر رو از چشم دختره بندازع

فکر کنم شما عنوان تاپیک و متن تاپیک رو نخوندید فقط صرفا نظر دادید چون حرفاتون هیچ ربطی ب موضوع بحث ن ...

نمیدونم قاعده چیه

ولی جز تحقیر مردان چیزی برداشتم نشد

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۷سالشهوقتی دختره بهش گفت رفتارات اشتباهه اولش قبول کرد گفت باشه منتها بعدش زد زیرش گفت مامانت وسواس ...

سنش مهم ماشاالله پایین نیست که بگیم فرق خوب و بد رو نمیتونه تشخیص بده بدون هیچ حرفی باید ردش کنه 

حرفاش هیچ کدوم شوخی نبوده و همه ش کاملا جدی بوده. دوستت هم اگه میخواد با یه آدم بی شخصیت و خسیس ازدو ...

آخه جالبه روز اول من با دوستم که صحبت کردم می‌گفت من بهش گفتم خوشم نیومده از اخلاقت کات کنیم قبول کرده پسره گفته آره اشتباه کردم الان وزوز می‌کنه در گوش دختره که مامانت مشکل داره کلا میخواد مادر رو از چشم دختره بندازه 

آخه جالبه روز اول من با دوستم که صحبت کردم می‌گفت من بهش گفتم خوشم نیومده از اخلاقت کات کنیم قبول کر ...

معلومه که به جای اینکه اخلاق زشت خودشو قبول کنه، شخص دیگه ای رو مقصر جلوه میده. از این آدم شوهر به درد بخور در نمیاد.

معلومه که به جای اینکه اخلاق زشت خودشو قبول کنه، شخص دیگه ای رو مقصر جلوه میده. از این آدم شوهر به د ...

امیدوارم عقلش بیاد سرجاش واقعا و ردش کنه 

مگه آدم با مادر دختری که هنوز نرفته خواستگاریش شوخی میکنه؟ 

وقتی دختره بهش گفت رفتارات اشتباهه اولش قبول کرد گفت باشه منتها بعدش زد زیرش گفت مامانت وسواس داره ب ...

بر فرض محال مادر دختره وسواس داره 

دختره ناشنوا که نیست؟!؟ 

خودش این صحبت هارا شنیده و خودش بخواد قضاوت کنه،  بنظرش همچین رفتاری درسته؟ 

من میدونم گاهی علاقه جلوی دیدن واقعیت را میگیره 

اگر فعلا نمیتونه منطقی فکر کنه

۶ ماه دیگه بدون رسمی کردن و نامزدی ارتباطشون را زیر نظر خانواده ادامه بدن 

دختره اگر میتونه با خانواده اون پسره در بیرون مثلا رستوران و...  دیدار داشته باشه چند جلسه و بشناستشون 

و اینکه حتما چند جلسه دختره تنها پیش روانشناس خیلی خوب (نه مشاور ازدواج) بره و بعد هم هماهنگ کنه با روانشناس و با پسره بره و تست های قبل از ازدواج را انجام بدن تا بهتر تصمیم بگیره 

هرچندکه اگر به شخصه خودم بودم بعد از اون دیدار بلافاصله پسره را بلاک میکردم

نمیدونم تجربه داری و یا نه،  و امیدوارم نداشته باشی،  اما زندگیکردن با فرد خسیس اونقدر سخته که بنظرم حتی ارزش فرصت دادن هم نداره ❤

آره متوسطن

پسره ۹۰ درصد دنبال وضع مالی دختره و زیباییش هست 

احتمال زیاد تعداد خواهر و برادر های دختره کمه و پسره روی ارث دختره هم حساب کرده 

این همه دودوتا چهارتا کردن واسه قرار اول خارج از تصوره 

پسره به تیپ و استایل خودش میرسه نسبت به درامدی که داره ؟ به روز و خوش لباسه؟

بر فرض محال مادر دختره وسواس داره دختره ناشنوا که نیست؟!؟ خودش این صحبت هارا شنیده و خودش بخواد قضاو ...

مادر ب دوستم گفته شما ب درد هم نمی‌خورید تفاهم ندارید خب اون دخترشو می‌شناسه ظاهر اون آقا هم دیده ...بعد دوستم می‌گفت مامانم اصلا ب روی پسره نیاورده که خجالت بکشه خیلی محترمانه خداحافظی کردن حالا پسره گیر داده مامانت وسواسیه دوروعه نمی‌خواد ما ب هم برسیم من هیچ مشکلی ندارم واقعا خطرناکه

پسره ۹۰ درصد دنبال وضع مالی دختره و زیباییش هست احتمال زیاد تعداد خواهر و برادر های دختره کمه و پسره ...

دختره خوشگله خیلیم آدم جدی و مودبیه اصلا با آدمایی که زیاد شوخی میکنن نمیتونه کنار بیاد ...همون ی خواهر رو داره 

قیافش خوبه ولی نه خوش استایل نیست زیاد خیلیم لباس نمیخره 

مادر ب دوستم گفته شما ب درد هم نمی‌خورید تفاهم ندارید خب اون دخترشو می‌شناسه ظاهر اون آقا هم دیده .. ...

خدا به دوستت رحم کنه 

به پکیج رفتاری پسره احتمالا عوضی بودن هم اضافه بشه:/

اینکه بعد ازدواج افراد خسیس پای همه ی دوست و اشنا و خانواده ی درجه یک همسرشون را میبرن و واسه هرکس یه بهانه و دلیل الکی میچینن و قطع ارتباط میکنن را شنیدم و کاملا عادیه، چون میخوام در حد یه میوه و چای هم خیرشون به کسی نرسه و کسی نیاد خونشون 

ولی اینکه هنوز حتی خواستگاری هم نرفته و داره همچین کاری میکنه دیگه خیلی ترسناکه 

نمیدونم چقدر با دوستت راحتی و حرفات را چطور قضاوت میکنه،  ممکنه بخاطر عاشقی اگر چیزی بگی فکر کنه که میخوای رابطه اش را خراب کنی و یا حسودیت میشه و... 

اما اگر هنوز اونقدر شیفته اش نشده و گوش شنوا داره بهتره دوستت هرچی زودتر از دست این ادم فرار کنه و یه مدت تراپی بره تا اثرات مخرب این فرد از ذهنش پاک بشه 💔🥲

خدا به دوستت رحم کنه به پکیج رفتاری پسره احتمالا عوضی بودن هم اضافه بشه:/اینکه بعد ازدواج افراد خسیس ...

بیچاره خیلی سختی کشید تو رابطه که پسر رو تغییر بده 

آقا تو‌ روستا زندگی میکنه تعصبیه ولی خودش خیلی بلند پروازه دوست داره از نظر اجتماعی ب خیلی جاها برسه اصلا ی زمانی اسم شوهر میومد این درمیرفت 😂نمی‌دونم چیشد یهو 

من تاجایی که بتونم باهاش صحبت میکنم