2777
2789
عنوان

سوال درمورد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 114 پست

سلام خواهر من. خوبی؟

توی سرچ گوگل بودم وارد وبسایت نی نی سایت شدم. در مورد یه دکتر تحقیق میکردم. تاپیک شما رو دیدم که درمورد خودکشی نوشته بودین.

امیدوارم بعنوان برادر بزرگتر یا حتی کوچکتر این پیام منو بخونید و یکبار به شخصی که هیج چشم داشتی از شما نداره گوش کنید.

همه تصورات شما که منتهی به تصمیم به خودکشی شده تماما نوعی توهم و القای فکر از جانب شیطان هست. هر چقدرم مشکل داشته باشین ، باز هم این تصمیم خطاست. سال دیگه همین موقع به این تصمیمتون میخندین و حتی بیشتر بگذره ممکنه از تصمیم خودتون متعجب بشین که چرا تو این برهه زمانی این تصمیم را گرفتید.

همین امشب وضو بگیرید و دو رکعت نماز بخونید. یه دفعه از این رو به اون رو میشین.

هر چقدرم غصه شما بزرگ باشه ، به اندازه بزرگیه خدا نیست. اون چاره ساز شماست.

زندگی کنید و هم در دنیا موفق باشین هم آخرتتون را بسازید. بدون گذروندن دنیا نمیشه به آخرت رسید.

در دنیایی زندگی میکنید که همه عناصر برای بی رنگ کردن اعتقادات و قطع ارتباط انسان با خالقش استفاده میشه. از تلویزیون تا اینترنت... انسان اگه ارتباطش با خدا قطع بشه مثل قطع شدن ریشه از یک گیاهه که اون گیاه بزودی میخشکه. خودکشی نمونه ای از همین خشکیدن هست.

من پدر عزیزمو تازه از دست دادم. یکماهه. غمی سنگین روی دلمه. بخاطره شما عضو شدم. تا بتونم بهتون پیام بدم و بهتون تا حد توان کمک کنم. یکبار به خدا اعتماد کنید.

فقط یکبار.

عزیزم اتفاقاتی که مغز میتونه تو یک ثانیه برای خودش بسازه از یک سال هم میتونه بیشتر باشه دقیقا همونطو ...

اونا از دیدن فقط حرف نمیزنن اونا از لمس کردن از همه جا بودن و همه جا رفتن اونا از دیدن چیزهایی حرف میزنن که شاید زیر لایه ها سنگو گچ باشه اونا تمام سلولهای موجودات زنده رو میبینن اونا از دیدار با ائمه حضرت عیسی و پیروان دین خودشون صحبت کردن یه پزشکی به دنیای آخرت اعتقاد نداشت(ایرانی نیست و خارجیه واسمشو خاطرم نیست نویسنده کتاب هستش)تا اینکه یه سری یه پسربچه ۹سالع کورمادرزادو جراحی میکنه بچه چند لحظه ای میمیره و مجدد روح به بدنش برمیگرده وقتی به هوش میاد کاملا با حزئیات از عمل جراحی و همه چیز برای پزشک صحبت میکنه حتی به پدر مادرش میگه من خواهرمو دیدم(مادرش دخترشو حامله بوده سقط شده کسی جز خودش و شوهرش نمیدونستن)اونجا بود که باورش کردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره درسته.حتی کسی که خود کشی میکنه بهش خیرات و فاتحه نمی رسه تا زمانی که موعد مرگش فرا برسه

آره این تو زندگی پس از زندگی بود. ی پسره خودکشی کرده بود بعداونجا تو یه قصر و باغ زیبابود ولی نمیتونست حتی یه قطره ازآب و غذا بخوره و اجازه ی ورود به اون ساختمان و باغ رونداشت تازمانیکه موقع مرگ اصلیش برسه.اینوخودش به یه تجربه گرگفته بود

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

خودکشی اصلا کار درستی نیست،

بعد مرگ وارد دنیای خیالمون میشیم که بهش عالم مثال هم میگن.

شبیه همین خواب خیال خودمونه اما خیلی واقعی تر.

اونجا جهان خیلی وسیعه و ما میتونیم با سرعت آنی جابجا بشیم.

ماییم و وجدانمون و کارهایی که در دنیا انجام دادیم و ترس از خطاهایی که کردیم...

اونا از دیدن فقط حرف نمیزنن اونا از لمس کردن از همه جا بودن و همه جا رفتن اونا از دیدن چیزهایی حرف م ...

برادرزاده ی منم عمل جراحی داشت و تمام عمل رو جزء به جزء دیده بود واتاقهای بغلی هم میدونست چی ب چیه با اینکه چندروز بعدازعملش توکمابود . ولی بعدهمه رو باجزئیات برای پدرمادرش و دکترش تعریف کرده بود

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

واقعا خب خودت داری به خودت پایان میدی چرا باید گناه باشه

چون نافرمانی خدایه خداوند مارو آفرید و برای هر کدوم مون اجلی قرار داده و تا قبل از مرگ مهلت طاعت و دوری از گناه داریم بعد از مرگ پرونده ی عمل بسته میشه طبق آیه ی قرآن جن و انس را نیآفریدم مگر برای عبادتم دنیا محل امتحانه مواظب باشیم شیطان فریبمون نده

سلام خواهر من. خوبی؟توی سرچ گوگل بودم وارد وبسایت نی نی سایت شدم. در مورد یه دکتر تحقیق میکردم. تاپی ...

خدا اون پدری روکه همچین فرزندی پرورش داده رو بیامرزه و مورد رحمت و مغفرت ابدی خودش قراربده الهی آمین.

سلام خواهر من. خوبی؟توی سرچ گوگل بودم وارد وبسایت نی نی سایت شدم. در مورد یه دکتر تحقیق میکردم. تاپی ...

خدا پدرتون رو رحمت بکنه و به دل شما و خانوادتون صبر عطا کنه..

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

خدا پدرتون رو رحمت بکنه و به دل شما و خانوادتون صبر عطا کنه..

خیلی ممنونم. خدا همه رفتگان را رحمت کنه.

دنیای سرای گذرا و آخرت سرای جاویدان هست.

تا میاییم چشم بهم بزنیم از کودکی به کهنسالی رسیدیم.

۹ ماه از سال جدید گذشت ولی در حد یک ماه گذشته.

خدا اون پدری روکه همچین فرزندی پرورش داده رو بیامرزه و مورد رحمت و مغفرت ابدی خودش قراربده الهی آمین ...

سلامت باشین. خیلی ممنونم از دعای خیرتون.

خدا به زندگی دنیاتون برکت و سلامتی و آخرتتون را آباد کنه. ممنونم از دعای خیر و زیباتون. دلتون همیشه شاد باشه.