سلام خواهر من. خوبی؟
توی سرچ گوگل بودم وارد وبسایت نی نی سایت شدم. در مورد یه دکتر تحقیق میکردم. تاپیک شما رو دیدم که درمورد خودکشی نوشته بودین.
امیدوارم بعنوان برادر بزرگتر یا حتی کوچکتر این پیام منو بخونید و یکبار به شخصی که هیج چشم داشتی از شما نداره گوش کنید.
همه تصورات شما که منتهی به تصمیم به خودکشی شده تماما نوعی توهم و القای فکر از جانب شیطان هست. هر چقدرم مشکل داشته باشین ، باز هم این تصمیم خطاست. سال دیگه همین موقع به این تصمیمتون میخندین و حتی بیشتر بگذره ممکنه از تصمیم خودتون متعجب بشین که چرا تو این برهه زمانی این تصمیم را گرفتید.
همین امشب وضو بگیرید و دو رکعت نماز بخونید. یه دفعه از این رو به اون رو میشین.
هر چقدرم غصه شما بزرگ باشه ، به اندازه بزرگیه خدا نیست. اون چاره ساز شماست.
زندگی کنید و هم در دنیا موفق باشین هم آخرتتون را بسازید. بدون گذروندن دنیا نمیشه به آخرت رسید.
در دنیایی زندگی میکنید که همه عناصر برای بی رنگ کردن اعتقادات و قطع ارتباط انسان با خالقش استفاده میشه. از تلویزیون تا اینترنت... انسان اگه ارتباطش با خدا قطع بشه مثل قطع شدن ریشه از یک گیاهه که اون گیاه بزودی میخشکه. خودکشی نمونه ای از همین خشکیدن هست.
من پدر عزیزمو تازه از دست دادم. یکماهه. غمی سنگین روی دلمه. بخاطره شما عضو شدم. تا بتونم بهتون پیام بدم و بهتون تا حد توان کمک کنم. یکبار به خدا اعتماد کنید.
فقط یکبار.