اره جوون سرطان داشت، اره میشناخت تمیتونم کانل توضیح بدم چون دستم ب تایپ نمیره
ببخش ناراحتت کردم من همیشه فکر میکنم کسی که تو سکرات مرگه دیگه اطرافیانش نمیشناسه پدر شوهرم مرد شوهرم گفت یک ساعت قبلش پبشش بودم منو شناخته ولی من تا جای یادم میاد فقط درد میکشید خیلی گناه داشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچکس مرگو تجربه نکرده و برگرده کما با مرگ متفاوت هست ایست قلبی با مرگ متفاوت هست همه ی این ها متفاو ...
خب گلی درسته حرفتون منظور منم جدا شدن روح از بدن و رفتن به اون دنیاس بعد این مرگ و برگشتی که من ازش صحبت میکنم شاید حداکثرش برای یه ساعت باشه طرف بوده ۲۵ثانیه مرد و روحش برگشت اون دنیارو دیده بود و میگفت به اندازه شاید ۱۵دیقه زمینی اون دنیا رو دیدم ولی وقتی روحش به بدنش برگشت دید ۲۵ثانیه طول کشید
دقیقا کسی ک بمیره تمومه این تجریه ها هم مثل ی خواب میمونه
دقیقاااااااا کاملا درسته اگه اون افراد هم بدون اون دستگاه هایی که اون لحظه بهشون وصل بود دوباره به هوش میومدن باز جای تفکر داشت اما اخه فکر کن بهش دستگاه متصل بوده مغزش در حال فعالیت بوده قلبش در حال کار کردن بوده بعد میگن مرگ رو تجربه کرده😑😂