2777
2789
عنوان

سوال درمورد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 114 پست
اره جوون سرطان داشت، اره میشناخت تمیتونم کانل توضیح بدم چون دستم ب تایپ نمیره

ببخش ناراحتت کردم من همیشه فکر میکنم کسی که تو سکرات مرگه دیگه اطرافیانش نمیشناسه پدر شوهرم مرد شوهرم گفت یک ساعت قبلش پبشش بودم منو شناخته ولی من تا جای یادم میاد فقط درد میکشید خیلی گناه داشت

عزیزم برو اتفاقاتی که برای افراد بعد از مرگ میوفته رو بخون تا چند سال پیش علم اونفدری پیشرفته نبوده ...

اگر زنده بود هم باید میمیرد چون 3هفته از خاکسپاری گذشته بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکارو نکن،، فک میکنی اگه اینکارو بکنی راحت میشی ن عزیز من تازه اون دنیا عذاب در انتظارته چون گناه کبیره اس و نابخشودنی

زندگی پس از زندگی رو ببین تو کند قسمتش عاقبت کسی که خود کشی میکنن رو میگه

اگر زنده بود هم باید میمیرد چون 3هفته از خاکسپاری گذشته بوده

میشه اسم این کتاب رو بگی؟ اون فرد میتونه یک شیاد دروغگو هم باشه اصلا زیر خاک چطور اکسیژن بهش رسیده😑صدرصد یک دروغگو این روایت رو تعریف کرده

هیچکس مرگو تجربه نکرده و برگرده کما با مرگ متفاوت هست ایست قلبی با مرگ متفاوت هست همه ی این ها متفاو ...

دقیقا کسی ک بمیره تمومه این تجریه ها هم مثل ی خواب می‌مونه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
میشه اسم این کتاب رو بگی؟ اون فرد میتونه یک شیاد دروغگو هم باشه اصلا زیر خاک چطور اکسیژن بهش رسیده😑 ...

اسم کتاب رو دقیق یادم نیست فکر کنم اسرار مرگ بوده از یک نویسنده نابینا

هیچکس مرگو تجربه نکرده و برگرده کما با مرگ متفاوت هست ایست قلبی با مرگ متفاوت هست همه ی این ها متفاو ...

خب گلی درسته حرفتون منظور منم جدا شدن روح از بدن و رفتن به اون دنیاس بعد این مرگ و برگشتی که من ازش صحبت میکنم شاید حداکثرش برای یه ساعت باشه طرف بوده ۲۵ثانیه مرد و روحش برگشت اون دنیارو دیده بود و میگفت به اندازه شاید ۱۵دیقه زمینی اون دنیا رو دیدم ولی وقتی روحش به بدنش برگشت دید ۲۵ثانیه طول کشید 

دقیقا کسی ک بمیره تمومه این تجریه ها هم مثل ی خواب می‌مونه

دقیقاااااااا کاملا درسته اگه اون افراد هم بدون اون دستگاه هایی که اون لحظه بهشون وصل بود دوباره به هوش میومدن باز جای تفکر داشت اما اخه فکر کن بهش دستگاه متصل بوده مغزش در حال فعالیت بوده قلبش در حال کار کردن بوده بعد میگن مرگ رو تجربه کرده😑😂