2777
2789

من قبلنا خیلی بیشتر پانیک میشدم تو نینی سایت یه خانونه بود دو سال پیش باهاش در ارتباط بودم اونم پانیک میشد بعد تو یکی از تاپیکاش گفته بود خسته شدم انقدر بالا آوردم . الان من یادش افتادم میترسم منم بالا بیارم ‌ . این فکر دوباره پانیکم کرد . آخه منم پانیک میشم حالت تهوع میگیرم . میترسم واقعا بالا بیارم .چون اون حرفو زد منم مثه اون بشم  .

میدونم براتون مسخرست میدونم حتی واضح ننوشتم .لطفا مسخرم نکنید .😥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت میتونی ب خودت کمک کنی فقط

آیتالکرسی بخون با یاد خدا خودتو آروم کن پاشو قرآنو باز کن هر سوره ای اومد بخون درکت میکنم فقط و فقط با خدا و فکر ب اینکه همه چی دست اونه میتونی اروم بشی

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

عزیزم یه پلاستیک فریزر بردار سرش و توی دستت نگه دار مثل بادکنک توش فوت کن وونفس بکش انگار که باد میشه و خالی میشه چند بار بادش کن و نفس بکش آروم میشی بعدشم شب ها نوروتیلیپتیلین بخور❤️💔😔میفهممت

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

دوست قشنگم

آروم باااااش آروم

دچاراضطراب شدی که تند تند پنیک میشی

کم خونی داری احتمالا 

سعی کن درمانش کنی چون خود کم خونی و ضعف علت اصلی پنیکه

پنیک یه اسمه مثل سرماخوردگی

حتما حتما برو روانپزشک