2777
2789
عنوان

چرا اینجوری برخورد کرد نامزد سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 94 پست
والا شاید اینقد که ذهن تو درگیر اونه اون درگیر نباشه!😐خواسته سخنرانی کنه گفته گوشیاتونو بزارید کنار ...

با دقت نخوندی این اقا اسم منو عمدا برده توی منتخبین من کاندید نشدم امسال از مدیر پرسیدم گفت آقای ...بردت تو لیست این یعنی چی ؟؟؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

الان محک زدی چی شد مثلاً،مطمئن باش همه اینو برداشت کردن که تو هنوز بهش فکر می‌کنی،برات مهم بوده هنو ...

تا حدودی حرفت درسته من منطقیم قبول میکنم ولی بزرگترین علت ترک کردن جلسم این بود که بفهمه نمیخوام باهاش رو در رو بشم و ارتباط بگیرم چون صد درصد دنبال ارتباطه که منو عضو کرده سر خود

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان هر جای بری میگن گوشی و خاموش کنین

بله میگن ولی این تابلو به منظور گفت و با حالت عصبی 

بله میگن ولی این تابلو به منظور گفت و با حالت عصبی

من زود قضاوت کردم 

آفرین بهت یه نکته نوشتی اونجا واقعا خوشم اومد بخاطر احترام به همسرم نوشتین همسرتون باید بهت افتخار کنه

من بخاطر یه کاری از هر قشری زن سرکار دارم بخدا بعضیا اصلا انگار ولن فقط دنبال آدم میگردنن حالا از هر قشری

من زود قضاوت کردم آفرین بهت یه نکته نوشتی اونجا واقعا خوشم اومد بخاطر احترام به همسرم نوشتین همسرتون ...

بله این آقا چون موقعیت داره فکر کرده اینطوری میتونه یه روزنه ای ایجاد کنه واسه ارتباط ولی من محاله وارد رابطه مثلثی بشم 

رفتم تو یه مغازه خرید گوشیم زنگ خورد فروشنده گفت لطفا بیرون مغازه جواب بدید

ملت اعصاب ندارن

خب جای تاسف داره متاهله و اینجور که میگی دعوتت کرده برای اینکه نخ بده چکاره هست ؟

نمیتونم شغلشو بگم ممکنه لو بره توسط آشناها

میگم این نامزدسابق همون عموی بچه هاته؟

نه عزیزم با اون ازدواج کردم چند ماه زنش بودم

بله این آقا چون موقعیت داره فکر کرده اینطوری میتونه یه روزنه ای ایجاد کنه واسه ارتباط ولی من محاله و ...

چون از بس راحت در دسترس شدیم 

فکر میکنن همه همین طورین 

خدا رو شکر حتی اجازه پیش روی هم ندادی

چون از بس راحت در دسترس شدیم فکر میکنن همه همین طورین خدا رو شکر حتی اجازه پیش روی هم ندادی

💚