2777
2789
عنوان

چرا اینجوری برخورد کرد نامزد سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2477 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم تو یه محیطی بودم که آقایی که قبلا خواستگارم بود و خودشو میکشت بخاطرم و خیلی سمج بود مجبور می ...

باریکلا به این فهم و شعور منم اینجوری رفتار کردم حساب دستش بیاد جون کاره ای شده فکر میکنه میفتم به دست و پاش 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بله باعث شدم هر فکر احمقانه ای تو سرشه بندازتش بیرون

اتفاقا برعکس بهش رسوندی که هنوز برات اهمیت داره

می‌دونم نباید خسته شد؛می‌دونم نباید بُرید؛می‌دونم زندگی ادامه داره؛فقط دلم می‌خواست یه وقتایی، یه جایی، یه گوشه‌ای وایسم بگم خسته‌امو یکی بفهمه چی میگم.نه که فقط بشنوه‌..!
عزیزم محک زدن ینی مثلا ببینم چقد اعتماد بنفس دارم فلان نه اینکه فکر اونو پاک کنی

اگه اعتماد به نفس نداشتم زل میزدم بهش و غش میرفتم براش و جلساتو ادامه میدادم  تا همیشه در دسترسش باشم (طوری که خودش میخواست) اینطوری رفتار کردم که بی خیال نقشه های تو سرش بشه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اتفاقا برعکس بهش رسوندی که هنوز برات اهمیت داره

اهمیت که داره دروغ چرا ولی اون قدم اولو برداشته منو عضو کرده بهش رسوندم که پایه نیستم و اونم ناامید شده که عذرمو خواسته

هرچقدر از اینجور شرایط دور باشین بهترهآرامش آدم مهمتره

آفرین خودم زندگیم پره بدبختیه حوصله این یه گرفتاریو دیگه ندارم به خدا

سرتو بالا کن سروناز منو نگا کن سروناز گوشیو ول کن سروناز

خخخخ یکی اومد انرژی خوب بده آفرین

اگه اعتماد به نفس نداشتم زل میزدم بهش و غش میرفتم براش و جلساتو ادامه میدادم تا همیشه در دسترسش باش ...

والا شاید اینقد که ذهن تو درگیر اونه اون درگیر نباشه!😐

خواسته سخنرانی کنه گفته گوشیاتونو بزارید کنار،چه سناریویی چیدی تو ذهنت واسه خودت!طرف متاهله میخواد به تو نخ بده که چی بشه؟!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

شما یه خانم متاهلی ، کار بیهوده نکن

عزیزم اینکه جلسه قبلی نرفتم و این جلسه رو هم ترک کردم به خاطر احترام به همسرم و ترس از لغزیدنم بود وگرنه میموندم و ادامه میدادم هرچی شد بادا باد