2777
2789
عنوان

دوست مجردم که خیلی خاصه

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر و بچه همدم آدم هستن. مجردی هر چقدر که پیشرفت کنی آخرش تنها هستی.خلا عاطفی ادم داره انگار تو مجر ...

حتما آدم در خورشو پيدا نكرده همه كه مثل غذا خوردن ب ازدواج نگاه نميكنن!!! ولي متاسفانه عده كثيري فكر ميكنن ازواج مثل وعده هاي غذاييه كه ب هر قيمتي بايد انجام بشه 

انتخاب نیست چون همه ازدواجو دوست دارن ولی حتما مورد خوب براش نیمده

این چه حرفیه، مگه همه باید یه هدف مشترک داشته باشند؟؟

قطعا با توجه به شرایطی که گفتی مورد ازدواج براش بارها پیش اومده و اتفاقا با انتخاب خودش قبول نکرده !!

تاپیک قبلیاشو بخون ببین چقد حسودی طرفو میکنه الانم تاپیک زده واس تخریبش ک خودشو اروم کنه

پس دوستمون مشکل دارن خدایی همچین آدمایی نباید معلم بشن ی عالمه بچه می ره زیر دست شون بچه ها رو هم عقده ای و حسود بار میارن💔

حسادت به چیش آخه؟دکترا رو ما هم میتونیم بخونیم با تلاش

شما هم از مدل کاربرهای انرژی خوارید ظاهرا

تو یه تاپیک میگین حسودیش رو میکنم 

تو این تاپیک حتی اسکرینم میدن میگین چی حسادت؟ حسادت به چی؟

چرا این کار رو با خودت و مخاطبین میکنی؟

مشکل دقیق امثال شماها چیه؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

حسادت به چیش آخه؟دکترا رو ما هم میتونیم بخونیم با تلاش

به پولداریش شایدم به همین که بدون تلاش داره راحت مسیر رو طی میکنه اما تو باید با سختی درس خوندن به اون مسیر برسی . نظر بود فقط گفتم شاید عمق ناخوداگاهات چیزی پیدا شد

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
پس دوستمون مشکل دارن خدایی همچین آدمایی نباید معلم بشن ی عالمه بچه می ره زیر دست شون بچه ها رو هم عق ...

متاسفانه یه کاربر دیگه در این سایت میشناسم که معلمه و از لایک نی نی یار هم حسادت میکنه!!

چجور مجوز معلمی میدن؟ سلامت روحی آدما انگار تو تست های معلمی نیست.

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

پس دوستمون مشکل دارن خدایی همچین آدمایی نباید معلم بشن ی عالمه بچه می ره زیر دست شون بچه ها رو هم عق ...

دیگه جون نداشتم بیشتر ازیت شات بگیرم

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
شما هم از مدل کاربرهای انرژی خوارید ظاهراتو یه تاپیک میگین حسودیش رو میکنم تو این تاپیک حتی اسکرینم ...

کاربریش و تاپیکاش فیکه‌. خودش مجرده چندبار مچشو گرفتن کاربرا

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝