2777
2789
عنوان

دوست مجردم که خیلی خاصه

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 87 پست

طرز فکرت خیلی قدیمیه . مناسب امروز نیست. احساس میکنم یه حس ناخوداگاه حسادت داری اسی بهش که مغزت اینجوری سرکوب میکنه . البته این فقط یه نظره قضاوت نکردمت

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

عزیزم شما فقط جهان بینیتون فرق داره

ولی حس کردم دنیات کوچیکه 

از طرفی فکر میکنم اون دوست خودتی و میخوای نظر اطرافیانم بدونی چون ۶یچوقت آدم اینقدر درگیر زندگی کسی نمیشه که بخواد تاپیک بزنه

یا اینکه حسودی میکنی بهش

کاربر قدیمی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسوس خوردم به حال شما

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

دلیل تاپیکت اینه

فکر کنم حال خودت خیلی خوب نیست

تو زندگیت چیزی آزارت میده

وگرنه محال بود همچین موضوعی رو عنوان کنی

به اسم همسر و بچه

سعی داری یه چیز رو کاور کنی

یه آدم واقعا پولدار و اصل

هیچوقت فقر کسی رو نه به رخش میکشه

نه دربارش حرف میزنه و نه قیاس میکنه

این فقط مثال بود

ببخشید از ی خانمی که معلمه و ارشد خونده و خانواده داره و فک می کنه که خیلی شخص مهمیه همچین طرز فکری واقعا برام بعید بود ببخشیدا ولی شاید طرف دوس نداشته ازدواج کنه اصلا شاید ی اتفاقی براش افتاده که این راهو انتخاب کرده شاید یکی مدنظرش بوده که نرسیده بهش شاید ی مشکلی داره الان ما چی بگیم بگیم مرسی که شما عکس بچه ها و شوهراتون رو می ذارید؟خیلی کار خوبی می کنید تشکر 

واقعا طرز فکر تون رو دوس نداشتم 

اسی حسادت و فتنه ازت میباره 

اینهمه تاپیک زدی ک اره دوستم خوشبخته 

حسودی میکنم 

اخه بدذات بدجنس تو ک میخای خودتو اروم کنی چرا بقیه رو تخریب میکنی 

فکرت تمام درگیر دوستته 

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
حسودی به چیش؟دکترا رو ما هم میتونیم بخونیم فوقش با تلاش

عزیز خب بخون تو حرف همه همکار میتونن بکنن اونم میتونه ازدواج کنه و بچه دار بشه ازدواج رفتن که نیازمند ناسا نیست هست؟؟؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
انتخاب نیست چون همه ازدواجو دوست دارن ولی حتما مورد خوب براش نیمده

واقعا اینطور نیست 

من در حال حاضر اگر بهترین خواستگار دنیا هم بیاد قصد ازدواج ندارم و فعلا به ازدواج فکر نمیکنم 

تصمیماتو دیدگاه ادما به زندگی متفاوته عزیزم

هیچی خواستم بگم ازدواج به موقع و بچه عالیهتنهایی تو ۳۰سالگی خیلییی بده.

نظر تو اینه

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
ببخشید از ی خانمی که معلمه و ارشد خونده و خانواده داره و فک می کنه که خیلی شخص مهمیه همچین طرز فکری ...

تاپیک قبلیاشو بخون ببین چقد حسودی طرفو میکنه الانم تاپیک زده واس تخریبش ک خودشو اروم کنه

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819