2777
2789

چی بگم

بعد مدتها با اکسم پی ام دادم امشب ینی گاو شدم بهش پیام دادم با یه حالت تمسخر و سردی جواب داد و تهش خدافزی کرد پیاماشم واسه ی من حذف کرد

ینی از من خر تر وجود نداره  د اخه بگو گاو مجبور بودی بعد یسال بش پیام بدی ک خوردت کنه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره ولی دیگه نده

اخه چقد بی ارزش شدم بااین کار چقد گاوم اخه من هرکی لعنت داره ب من بفرسته بااین کارم چ غلطی کردم

کاش زمان ب عقب برمیگشت اصن پیام نمیدادم 

نمیدونم چجوری این گندو جمعش کنم

[QUOTE=362791484]منم پسر همسایه ول کن نیست فقط پیام میده بهم میترسم بخوابم 

به نظرم تا شر نشده به یکی از اغضای خانوادت بگو تا برن با خودش یا مادرش صحبت کنن.مثلا به مانانت بگو بره به مامانش بگه

اخه چقد بی ارزش شدم بااین کار چقد گاوم اخه من هرکی لعنت داره ب من بفرسته بااین کارم چ غلطی کردمکاش ز ...

بیخیال بابا اتفاقاکار خوبی کردی به شانستو امتحان کردی فهمیدی که چه آدمیه راحت تر فراموش میکنی 

بیخیال بابا اتفاقاکار خوبی کردی به شانستو امتحان کردی فهمیدی که چه آدمیه راحت تر فراموش میکنی

اخه اون الا پیش خودش فک میکنه ک چه گوهه خاصیه ک هنوز بعد مدتها پیگیرشم

چقد اخه بی ارزش شدم واقعن 

عقل ندارم راحتم بخدا

اخه چقد بی ارزش شدم بااین کار چقد گاوم اخه من هرکی لعنت داره ب من بفرسته بااین کارم چ غلطی کردمکاش ز ...

لازم نیست تو کاری کنی خود زمان پاکش می کنه. نگران نباش اتفاقی نیفتاده که

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره
لازم نیست تو کاری کنی خود زمان پاکش می کنه. نگران نباش اتفاقی نیفتاده که

زمان چیو پاک کنه؟ 

ن خب الان فک میکنه ک خرم انقد ک بعد این مدت بهش پیام دادم

کاش من از تلگرام دلیت بزنم ک کمی فکرم ازاد شه ازیم موضوع

زمان چیو پاک کنه؟ ن خب الان فک میکنه ک خرم انقد ک بعد این مدت بهش پیام دادمکاش من از تلگرام دلیت بزن ...

منظورم اینه که گذشت زمان باعث میشه کاری که کردی کمرنگ شه و بهش فکر نکنه. کلا گذشت زمان همه چیز رو بهتر می کنه تو هم با یه آدم بهتر ملاقات خواهی کرد و اصلا این پسر دیگه به ذهنت هم نمیاد

اگر فکر می کنی اینجوری حالت بهتره اتفاقا پاکش کن

لطفا افراد زیر ۲۰ سال جواب تاپیک های من رو ندن اطلاعات شما به درد من نمی خوره