2777
2789
عنوان

گناه خود کشی در بارداری😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 68 پست

نمیشه که هرکسی تا افسرده شد زرتی خودکشی کنه . با یکی صحبت کن حتما حالت بهتر میشه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
وقتی شوهرم خود واقعیشو تو بارداری بهم نشون داد چ میکردم

گناهش رو ول کن. نیاز به کمک و درمان داری، مثل یه بیماری جسمی، برو مرکز بهداشت محل زندگیت هم روانشناس هست هم پزشک. لازم باشه به روانپزشک هم ارجاعات میدن، رایگان هست و خودشون پیگیر هستن 

جان و جهان من تویی   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گناهش رو ول کن. نیاز به کمک و درمان داری، مثل یه بیماری جسمی، برو مرکز بهداشت محل زندگیت هم روانشناس هست هم پزشک. لازم باشه به روانپزشک هم ارجاعات میدن، رایگان هست و خودشون پیگیر هستن 

جان و جهان من تویی   
من هرگز شوهرمو ب خاطر حالتی الانم نخواهم بخشید . هرگز تمام خوشی های ک میتونستم داشته باشم و ازم دریغ ...

منم خیلیا اذیتم کردن که هیچ وقت نمیبخشم که چی؟ فکرکردی بلایی سرشون میاد؟ بعدم با نبخشیدن انگار ماها داریم تصمیم میگیریم اون چاقویی که اونا تو شکممون کردنو تو شکمه مون نگه داریم و دردشو بکشیم

الان جاش بود واقعا ؟😐 یه چیزی یاد گرفتینا

مطمعنم توی زندگی‌واقعی از چند کیلو متری شرایطی که داخلش هستم رد هم نشده . 

به خاطر همین ب دل نمیگیرم 

توقع اینکه همه درکم کنن ندارم 

چون بعضیا دقیقا مثل شوهرمه اخلاقشون 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

هر مادری وقتی میبنه شرایط شوهرش بد نباید بچه دار شه من صدبار به مامان خودمم گفتم وقتی بچه قراره بدبختی بکشه چرا باید بدنیاش بیاری خودم بدبختی دارم میکشم میبنم دیگه 

مطمعنم توی زندگی‌واقعی از چند کیلو متری شرایطی که داخلش هستم رد هم نشده . 

به خاطر همین ب دل نمیگیرم 

توقع اینکه همه درکم کنن ندارم 

چون بعضیا دقیقا مثل شوهرمه اخلاقشون . بی درک و بی ملاحظه😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

شما الان هیچکاری نمیتونی بکنی نه میتونی خودکشی کنی نع چیزی حواست به اون بچه باشه تا سالم بدنیا بیاد شاید حداقل یکم شوهر ادم شد حواست به بچه‌حتما باشه 

مگه خودکشی آسونه

نه ! حقیقتش واسه منی ک تو دلم یه دختر فسقلی مدام داره تموم میخوره نه 😭 

اگر آسون بود بار اول ک از ذهنم گذشت عملی شده بود .

اما نشد...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
مطمعنم توی زندگی‌واقعی از چند کیلو متری شرایطی که داخلش هستم رد هم نشده . به خاطر همین ب دل نمیگیرم ...

خواستم لایک کنم که امضاتو خوندم 😂 من داخل تلگرام یه دکتری میشناسم خودم قبلا خیلی ازشون مشاوره گرفتم رایگان سریع هم جواب میدن آقای مجتبی برقی

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
نمیگم مشکلت جدی نیست و مهم نیست ولی خیلی بزرگش کردی برا خودت یکم بیخیال باش سخت نگیر نه ب خودت نه ب ...

هوفففف 

خودمم ته ته دلم میگم شاید زیاده رویه 

ولی دلم داره از غصه میترکه 

حالم خیلی داغونه 

خیلی ب همدلی نیاز دارم 

اما کسی نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
نمیگم مشکلت جدی نیست و مهم نیست ولی خیلی بزرگش کردی برا خودت یکم بیخیال باش سخت نگیر نه ب خودت نه ب ...

هوفففف 

خودمم ته ته دلم میگم شاید زیاده رویه 

ولی دلم داره از غصه میترکه 

حالم خیلی داغونه 

خیلی ب همدلی نیاز دارم 

اما کسی نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان برای ...

بله ممنون میشم بفرستید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
خدانکنه عزیزمبا تموم وجودم درکت میکنمولی بخاطر خودت و نینی هم ک شده قوی باش یارانتو بگیر ازش بگو چیز ...

خواهر دیگه بارداری و ویارای ما هم تموم شد . فقط ازش موند خاطرات تلخ و تجربه های بد ...

واسه خونه خرید می‌کنه 

فقط ویارای منو جدی نمیگیره و اذیتم می‌کنه 

موندم مردای تو فیلما ک. از زیر سنگ ویار خانوماشون جور میکنن میدن میخوره از کجا اومدن😔 مریخ یا ماه؟💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣