2777
2789
عنوان

گناه خود کشی در بارداری😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 67 پست

اسی هیچ کدوم از ما جای تو نبودیم که بدونیم که چقدر سخت بهت گذشته ولی هیچی که ندونیم اما اینو دیگه میدونیم که امید اون بچه الان فقط تویی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

نکنننن

ارزش نداره

بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها  کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابددددددددددد

اگه اعتقاد نداری  حالا بگو یک درصد راست باشه چی

میخوای چکار کنی اونوقت

قهرمان و قوی بودن یا هرچی که اسمشو میذاری  به ایستادگی تو مواقع سخته وگرنه تو آسونی و پول که همه میتونن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر دیگه بارداری و ویارای ما هم تموم شد . فقط ازش موند خاطرات تلخ و تجربه های بد ...واسه خونه خرید ...

ازتوفیلمااومدن،ازواقعیت همچین مردی ندیدم دربیاد

۷۵.۹۲۸۰

حتما این فیلم رو ببین. 

اسمش هیچ کجا 

برای حال الانت و قوی شدن عالیه. 

من عوض نشدم فقط اینو فهمیدم که کی واسم با ارزش با اهمیته و چه کسایی رو باید میذاشتم کنار....... امیدم همیشه به خداست

عزیزم با خودکشی اون دنیاتم از دست میدی

این دنیا رو ک بد میبینی

حداقل اون یکی حیاتت رو سیاه نکن

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!
یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان برای ...

به منم بده لطفا

خیلی نیاز دارم

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!