2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 97141 بازدید | 657 پست
آخی😓متاسفانه مردها هم از همچین دخترهایی سوء استفاده می کنند ،اینا ذهنشون مثل بچه هاست ،مثلا امکان د ...

همیشه ازش سو استفاده شده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یوزارسیفم باشه ۹ بار رو میتونه خودشو کنترل کنه بارِ دهم وا میده😂

🤣🤣🤣

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶

من خواهرت نمیدونم فازش چیه ولی خودم کسی اینجوری ب شوهرم بگه ناراحت  نمیشم کلا ما هممون باهم اینجوری صحبت میکنیم بدون هیچ قصدی عادیه شوهر خواهر شوهرم اسم منا با جان میاره میدونیم بی منظوره دوستم شوهرم عزیزم صدا میکنه خیلی عادیه 

ارتباط نداریم خونه مادرم میبینمش

میری اونجا به شوهرت بچسب چیزی هم نمیخواد بدی دستش که بده به اون من نمیتونم الکی قضاوت کنم چون چیزیو ندیدم و نمیدونم ولی اگر خودت میدونی رفتارش عادی نیست حتی یه لحظه هم نمیخواد از شوهرت جدا بشی که اینجوری بشه بعدم شوهرت که میگی محل نمیده همین خوبه دیگه

😂😂😂😂😂شل شده

والا عجیبه. تازه اومده گفته.

اسی جان از این طرف هم بلد باش با شوهرت اینجور مواقع چطور حرف بزنی. باید میگفتی: وا، خب تشکر کرده دیگه!

خودت نری بگی خواهرم منظور داره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من خواهرت نمیدونم فازش چیه ولی خودم کسی اینجوری ب شوهرم بگه ناراحت نمیشم کلا ما هممون باهم اینجوری ...

ما هم همینطور ولی احتمالا اینها جور دیگه برخورد میکنن که الان رفتار خواهرش عوض شده و تو ذوق میزنه

ایرانیا عادت دارن شور احساسات رو در بیارن قربونت فدات و ...اینا رو خارجیام حتی جز تو خلوت جز به رفیق فابریک و یه سری های خاص نمیگن بد ناراحت برداشت بد جامعه میشید ؟طبیعیه که برای یکسری این حجم از صمیمیت پذیرفتنی نیست !یکیش خود من !سردم و فقط با عده محدودی ابراز صمیمیت دارم چقدر زشته که بعد دو تا سلام و احوال یهو مثلا یه دختر به یه پسر غریبه و برعکسش حالا، در یک جمع رسمی یهو با صدای نازک و لحن تغییر یافته میگه عزیزم قربونت برم !بابا !مگه اینکه این بده و بستون صمیمیت اولا دو طرفه باشه درثانی برای اون جمع و جامعه پذیرفتنی باشه !یه کم شأن شخصیت و کلاس و فرهنگ خرج کردن جای دوری نمیره !هندی بازی نکنید بقیه حس چندش میگیرن .....اینو کلی گفتم در جواب اونایی که میگن عادیع ....‌اگر عادی بود این حجم از حس چندش بودن رو به بقیه ی جمع این دست معاشرت های متناقض با فرهنگ القا نمی‌کرد 

گر نخواهی شوی رسوا همرنگ جماعت باش 

جماعت این حجم از صمیمیت و گرما رو و صدای س ک س ی و نازک قربونت برم من رو اونم از طرف یه دختر مطلقه که شوخی فیزیکی با مرد متاهل می‌کنه رووووو ن م ی پ ذ ی ر د 

قشنگ هجی کن تا بره تو مخیله ت بگنجه .

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
اینک میگی قبلا یکی رو میخواسته باهاش وارد رابطه شده یعنی خطریه حواست ب شوهرت باشه ک خواهرت پیام بهش ...

آره خواهرم رو کلا بلاک کردم 

به شوهرمم گفتم خواهرم زندگی خراب کن هست 

حواست باشه خیلی می‌ترسه شوهرم ازش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

هر چی میگم دست پیش میگیره

بگیره در صورت تکرار شما همون کارو انجام بده حتی اگر میبینی امکانش هست پیش خانواده خودت بهش تذکر بده

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
اینکه صداشو نازک کرده عادیه ؟😂خب چرا با صدای معمولی تشکر نکرده جز اینکه خودشو لوس کنه هدف دیگه ای م ...

حالا صداشو نازک بکنه، شوهرش باید بیاد بگه معذب شدم؟ 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

ببین خواهرم. همچنین چیزی ما هم داریم 

یعنی آبرو نزاشته برا خودش و خانواده و فامیل 

یعنی با شوهر زن دار تو فامیل باشه و قاطی نشه و بشینه امکان نداره همه زنا ازش شاکیه 

خوشگله  زبون داره. اشغاله هرزه بازی می کنه . ببین دست خودش نیست داره زندگی همه رو به گند می کشه چون خوشگله و نازه همه مردا سریع می افته تو دامش یعنی می کشه مردا رو طرف خودش . و آخر عاقبت هیچی نمی گیره و میشه یه دختر بدنام و بدکاره. استغفرالله...

معجزه شکر گزاری