2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 97125 بازدید | 657 پست
من خوشگلم خواهرمم خوشگله من ورزش کردم از بچگی هیکل خوبی دارم خواهرم جدیدا همت کرده میره باشگاه ولی خ ...

خب تو اینقد ب خودت برس ک‌چشم شوهرت سیر باشه چون مرد دیگه ذاتشون یکمی خوب نیست گلم حالا بعضیاشون بهترن و بعضیا بدتر

اللن که داخل چالشی فقط ب هودت برس و سعی کن کمتر همسرتو ببری اونجا بیشتری خودت برو 

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینو میگم وگرنه قربونت معنی همون اردات اینا میده منتها ما با لحن عادی و دوستانه میگیم نه که صدا ...

هرکی باشه منظورشو بد میگیره

من روم نمیشه به شوهرِ خودم بگم قربونت برم من😂😂😂😂

اونوقت دختره بی حیا 🤐😤

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
چرا نمیشه....وقتی پای زندگیت درمیون باشه باید قطع رابطه کنی...مثلا کمتر برو جایی که اون هستمهمونی دا ...

آره فقط راه همینه 

ولی خب پیش میاد که اونم جایی باشه که من هستم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

طرز پوشش چطوره پیش همسرت

قبلا باز بود تذکر دادم جمع کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

دقیقا همینطوره مگه آدم با نامحرم تا این حد صمیمی میشه اونم داخل فامیل؟

والا اگر اسم نامحرم بیاریم یه سری ها میخورنمون 😂

ولی نامحرم ، نامحرمه 🤷🏻‍♀️

وقتی خدا میگه حد و حدود رو رعایت کنید قطعا چیزی میدونه که ما نمیدونیم 

اینطوری برای حفظ کانون خانواده بهتره قطعا 

ولی خب امان از جهل 

یه نفر میگفت دامادشون اینو دید میزده همش منتظر فرصت بوده تا اینو....خلاصه زنش طلاق گرفت این مرده رفت ...

داماد ما الان سر زندگیشه این قضیه واس خیلی سال پیش. همون یه بار بود دیگ تکرار نکرد الانم ک دیگ شوهر دارم

اینک میگی قبلا یکی رو میخواسته باهاش وارد رابطه شده یعنی خطریه 

حواست ب شوهرت باشه ک خواهرت پیام بهش نده.بعضیا خوششون میاد توجه مرد متاهلو ب خودشون جلب کنن.حالا گاهی واسش مهم نیس طرف شوهر خواهرشونم میرن 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
من به همه میگم‌قربونت برم به همه زن مرد پیر جوان بچه دست خودمم نیست تیکه کلامم

نگو لطفا 

ب مادرم و خواهرم گفتم و تهدید کردم ک ب برادرم هم میگم. ببین ما خیلی ب اون اعتماد داشتیم اگه میومد یه ...

خب اینجور وقتا بهتره مرحله مرحله پیش بری

اول بی محلش میکنی و با رفتار ابراز ناراحتی میکنی،

بعد تهدید میکنی که اگه ادامه بده آبروشو میبری

بعد به یه آدم معتمد و رازدار میگی که باهاش صحبت کنه

نمیدونم اما نظر من یه همچین چیزیه

نزار خدایی نکرده زندگیت بپاشه درسته شوهرت رو نمی‌ده ولی هرچی کمتر باهم رو در رو بشن بهتره

یوزارسیفم باشه ۹ بار رو میتونه خودشو کنترل کنه بارِ دهم وا میده😂

ببین بعضی وقتها به لحن و صحبت نیست . طرف می فهمه آدمه عقل داره می فهمه و دوست نداره با شوهرش اینا ز ...

خیلی زیاد سخته و اینکه خودمم بدجور شرمنده میشم 

[QUOTE=362771870]چرا خب اخه ندیدم کسی هم ناراحت تو ندیدی وگرنه توی خونه هاشون جنگ به پا میکنی😂😂

فقط بگو قربونت،لازم نیست بگی قربونت برم

اون برم رو حذف کن حل میشه