2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 97143 بازدید | 657 پست
چند سالشه خاهرت خب شوهر کنه بره قومیو راحت کنه

مهم خود شوهرته که بهش محل نمیده و خوشش نمیاد.بهش تو خلوت بگو شوهرمم و من خوشمون نمباد اینطوری حرف میزنی فوقش اگه گوش نداد قطع رابطه میکنی با خواهرت

واییی چند سالشه؟خواهرت

۲۳

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۳ سالشه ۲بااار طلاق و دذحال حاضر واسه شوهرای مردم میخاااره!!!!خدارشکر تو طایفمون همه باهم از روبرو ...

کاش خواهر منم میمرد ولی اینجوری نبود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چرا نمیشه من ۴ ساله قطع رابطه هستم حتی تلفنی هم صحبت نمی‌کنیم جایی هم ببینمش راهم و کج میکنم سلامم ب ...

میشه بپرسم چرا 

هر موقع میزی خونه مامانتینا زمانی برو که اون نباشه.و به مامنت هم بگو که هر موقع میان خونت اونو نیارن ...

چک کردم خداروشکر نبوده 

طرف ما عادی نیست

نبآیدم عادی باشه ببین عزیزم سعی کن بیشتر روی رابطه خودت باشوهرت تمرکز کنی این خواهر ادم سمی هست برا زندگیت پس ارتباطتتو کم‌کن با شوهرت رفیق باش نه اویزونش شو نه ازش دوری کن اصلا وابدا ازخانوادش پیشش بد نگو به خودت برس ازلحاظ زناشوییم کم نداشته باشه وخودتم قربون صدقش برو خواهرت ادامه داد باش جدی برخورد کن یا به مادرت بگو 

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
نبآیدم عادی باشه ببین عزیزم سعی کن بیشتر روی رابطه خودت باشوهرت تمرکز کنی این خواهر ادم سمی هست برا ...

کاش میشد یه آدم حسابی خواهرم بود 

واقعا خجالت زدم می‌کنه