2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 97239 بازدید | 657 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با خواهر نمیشه که

چرا نمیشه من ۴ ساله قطع رابطه هستم حتی تلفنی هم صحبت نمی‌کنیم جایی هم ببینمش راهم و کج میکنم سلامم بده جوابش نمیدم تا جای ممکن تو یه مجلس و مهمونی اون باشه من نمیرم 

بابا سوتفاهم نشه همه ی خواهرا بد نیستن که 

حالا یه مورد این جوری شده 

الان همه ارزو کردن خواهر ندارن 😐

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

شوهرش اومده بود می‌گفت چرا وقتی من پیششم به مردای دیگه نگاه می‌کنه ؟مادرم گفته بود چشم داره آدم نگاه ...

هر موقع میزی خونه مامانتینا زمانی برو که اون نباشه.و به مامنت هم بگو که هر موقع میان خونت اونو نیارن وبگو باهات هماهنگ کنن وقتی اون نیست بری خونشون.به مامان و بابات بگو جلوشو بکیرن.این جور که تو تعریف کردی از خواهرت بعید نیست که بهت خیانت کنه.خونه مادرت رفتن ارزش اینو نداره که ی عمر پشیمون بشی.البته باید چک کنی که با تلفن با شوهرت در ارتباط نباشه

به پدر و برادر چه ربطی داره مگه مالک زن هستن

عزیزم این فمنیست بودن اینجا جواب نیست

مالک بودن با جلو گرفتن فرق داره

آدم باید یه بزرگتر داشته باشه بزنه تو دهنش آوار نشه رو زندگی مردم و مردای متاهل 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
طبق گفته پزشکش اختلال شخصیتی نمایشی داره و شما همه می دونید که بیماره و صد درصد شوهرت هم در جریانه،خ ...

اتفاقا شوهرم هم می‌دونه 

و واسه همین اصلا واسش جذابیتی نداره هیچ 

بدش هم میاد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

این شوهر های وفادار از کجا میارید

خواهرم یبار گفت از شوهر شانس آوردی شانس 🤷

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

شماها چرا بلد نیستید یه حرف ساده رو رک بی رودربایستی ومحکم بگید .قشنگ بگو ابجی گلم مثلا اقا مصطفی مع ...

یعنی خودش نمی‌فهمه ؟

وای بد نباشه که ما این همه مرد خوب می بینیم باهاشون لاس نمیزنیم؟نمی دونم چرا بعضیا فکر می کنن سنگین ...

دقیقااا دوست داره با همه لاس بزنه 

و کسی اینکارو نکنه میگه حتما فلانی باهام مشکل داره 

بچه ها دقت کردین شوهر این دختر خانم وقتی فهمید زنش فقط داره نگاه مردها میکنه گذاشت رفت تو این چیزها ...

اصلا وقتی یه مرد میمونه واسه وفاداری زن هستش 

هر چیزی رو تحمل می‌کنن هر چیزی 

جز خیانت ، ولی خانوم ها تحمل بالایی دارن انگار 

البته آقایون ذاتا اعتماد به نفس کاذب دارن