2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 95971 بازدید | 655 پست

افرادی مث خواهرت مریضن یه دوستی دارم دقیقا طلاق گرفتع سیرمونی نداره خودشم خسته شده از اخلاق خودش

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شوهرت چجور ادمیه؟شله یا محکمه از لحاظ زن اینا؟خودت خوشگلتری یا خواهرت؟کدومتون بیشتر ب خودتون میرسید؟

من خوشگلم خواهرمم خوشگله 

من ورزش کردم از بچگی هیکل خوبی دارم 

خواهرم جدیدا همت کرده میره باشگاه 

ولی خب خواهرم سعی می‌کنه بیشتر به خودش برسه 

وقتی بفهمه ما هستیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معذب درسته نه معضب

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

حالا شما خواهرتو بهتر میشناسی، ولی شوهرت با یه قربونتون برم معذب شد؟بعضیا اصلا مدل حرف زدنشون اینه.

خب اونا فرهنگ متفاوتی دارن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چند سالشه خاهرت خب شوهر کنه بره قومیو راحت کنه

خواهر درسته نه خاهر 

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

من دختر عمو شوهرم خیلی دور شوهرم میچرخه مجرد هم هست بار ها توجه کردم با شوهر من با یه لحن خاصی صحبت ...

اینجا نی نی سایت هر صحبتی کنی درد دل کنی راهنمایی بخوای بخدا پشیمونت می کنه  هر مدل انسان و موجود عجیبی پیدا میشه که از حرفی که زدی پشیمونت کنه و بیزار

معجزه شکر گزاری
خواهرتو نمیدونم ولی اینی که گفتی طرفای عادیه خواهرزنا با دامادشون روبوسی هم میکنن مثل برادر میشه برا ...

شوهرخواهر هیچ وقت برادرنمیشه بسا که ...استغفرالله

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

حس بدی پیدا کردم منم خیلی میگم قربونت فدات و ...مرد و زن هم نداره برام کلا عادیه این کلمات یعنی بقیه ...

خب هر چیزی جایی داره من جز واسه همسرم 

و دوستام قربون صدقه جنس مخالف نمیرم هیچوقت 

من یه دخترعمودارم اینجوریه یعنی ازروزی ک طلاق گرفته یاابالفض حمله کرده به مردای فامیل همه میگن این چ ...

وااای 😂

ولی بی شوخی شوهر کرده بود راحت بودم 

ولی از وقتی طلاق گرفت دوباره حس ترس افتاد به جونم 

من به همه میگم‌قربونت برم به همه زن مرد پیر جوان بچه دست خودمم نیست تیکه کلامم

ببین بعضی وقتها به لحن و صحبت نیست . طرف می فهمه  آدمه عقل داره می فهمه و دوست نداره با شوهرش اینا زیادی گرم بگیری و هرزگی نشون بدن واقعا سخته تحملش

معجزه شکر گزاری
اولا ب شوهرت بگو نه بابا خواهرم تازگیا تکیه کلامشه مثلا میخاد کلاس بزاره بعدم تنهایی برو ب خواهر ...

آره باید بهش اینجوری بگم 

ولی خب در کل گوشش بدهکار نیست 

راستش یه بار مادر بزرگم بهم گفت خواهرت کم عقل بوده تازه فهمیدم !

آخی😓متاسفانه مردها هم از همچین دخترهایی سوء استفاده می کنند ،اینا ذهنشون مثل بچه هاست ،مثلا امکان داره الان ذهنش دوازده ساله باشه ،بیشتر مواظبش باش بهش محبت کن نزار مردی ازش سوء‌ استفاده کنه