2777
2789
عنوان

مغزم واقعا شرمنده قلبم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 26 پست
عزیزم سخت نگیر دوستش باش مخصوصا اگه تفریحی مصرف می‌کنه بعد که وارد زندگی بشید از سرش میفته و درگیر ز ...

برای من تفریحی یا غیر تفریحی وجود نداره 

یعنی چی تفریحی ؟ اینم شد توجیح ؟

خیلی راحت‌ من میذارمش کنار کم کم 

صبر کن خونه رو بزنه به اسم خودش مهریمو میزارم اجرا

اتفاقا امروز توی ی تاپیک گفتم بعضی وقتا ادم رو درست نمیشناسی و بعد خودش رو نشون میده

نمیدونست ک خط قرمزتن؟ شاید از لج اینکار رو کرده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاقش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
تو اشنایی امتحانش نکردی ؟ دوران اشنایی برای چیه طرفو بشناسی حتما سنت کمه و احساساتی هستی

چجوری باید میدونستم اهل عرق و سیگاره؟

وقتایی ک حضوری دیدمش بوی سیگارو فلان نمیداد

شراب رو هم ک هیچ جوره نمیشه فهمید 

تو اشنایی امتحانش نکردی ؟ دوران اشنایی برای چیه طرفو بشناسی حتما سنت کمه و احساساتی هستی

نه بابا ۲۳ سالمه 

معلم رسمی ام

کسی که خیلی پایبند به اخلاقیات هستم . منو به احترام و شخصیت خوب میشناسن 

با من خوب ولی بد دهن عه زود از کوره درمیره مثل اکثر مردا

چطور تو 4 سال جلوت سیگار نکشیده؟؟؟؟؟؟؟؟  حالا اگه اخلاق داره سخت نگیر

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....