2777
2789

من شوهرم غریبس

و ب شدت ب حرف منه البته از اول نبود ولی ب مرور کاری کردم ک همیشه فک میکنه تصمیم و کارهای من همش برا پیشرفت زندگیمونه البته واقعا هم هست

خلاصه ک ما ی 7 سالی هست ک ازدواج کردیم

اوایل شهر دور بودیم ک بخاطر کار شوهرم امدیم شهر من

حالا بگین نزدیک مامانمم بودم ن میخاستم خونه مامانم برم یک ساعت و نیم تو راه بودم

بعد زایمان ینی حدود ی سال و نیم پیش دیگه امدیم نزدیک مامانم

در حد چند تا کوچه فاصلس اونم بخاطر کار شوهرم

حالا پدر شوهر من از همون اول بنا روـگذاشت رو اینکه فلانی زن ذلیله و هر چی زنش بگه همونه و من میخام پسرم پیش خودم باشه و ینی ما هر بار سر این مسله جنگ و دعوا داریم

حالا برادر شوهرم عقد کرده با دختر داییش ک دختر عمشم میشه

از همون روز اول این برادر شوهرم خونه اینا بود تا الان

چند روز پیش مراسم داشتن

ما 3 ساعت تو راه بودیم بعد دقیق با همین برادر شوهرم ک چند تا کوچه اونور ترن هماهنگ رسیدیم

ب اون چیزی نمیگن ک چرا بیست و چهاری خونه اونایی یا چرا با اونایی

ولی شوهر من رو هر جا گیر میارن طعنه میزنن ک تو اسیر و برده ی خانواده ی زنتی

اینبار میخام ی جواب درست و حسابی بدم

شوهرت باید جواب بده نه شما

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزرگترا معمولا قربانی میشن

برای ما هم همین بود البته فقط طعنه ها وگرنه اینشکلی نبود که به حرف من باشه

اگه یه کاری برای من میکرد دیگه تموم بود

جاری آخرم کاری کرد اشک پدر شوهر مادرشوهرم در اومد

با خودم میگم چطوری روشون میشه تو روی من نگاه کنن

فکر کن برادرشوهر آخریم وقتی نامزد شد ما دیگه ندیدیمش

کلا برده بودنش همونجا

یه بار من با خنده گفتم فلانیُ ( برادرشوهرم) عروسش کردین زن ندادین

اتفاقا اینجا معجزه تو سیاستو هیچی نگفتنه وقتی همسر با شماست چه اهمیتی داره اونا چی میگن

چون واقعا اذیت میکنن

هر بار و تو هر جملشون حرفشون اینه چرا پسرمون پیش خودمون نیس

میخاستین پیش خودتون باشه اصلا زن نمیگرفتین براش

بچه ها ب منم یاد بدین ک همسرم ب حرف من باشهچی بگم چیکار کنم😍

ب مروره

اینجور نیس با ی کلمه ب حرفت باشه باید کم کم با حرف و رفتارت نشون بدی خیلی عاقلی و تو همه چی بهترین تصمیمو میگیری

چون واقعا اذیت میکننهر بار و تو هر جملشون حرفشون اینه چرا پسرمون پیش خودمون نیسمیخاستین پیش خودتون ب ...

سیاست داشته باش بابا.بزار همسرت ببینه اونا کرم میریزن ولی تو خانومی میکنی و چیزی نمیگی.اگه دوبار جواب بدی میگه با خانوادم دشمنی میره اونوریا

ب مرورهاینجور نیس با ی کلمه ب حرفت باشه باید کم کم با حرف و رفتارت نشون بدی خیلی عاقلی و تو همه چی ب ...

منم ۷ساله ازدواج کردم همین کارم میکنم ولی حرف بقیه حجت براش

دیگه خسته شدم