2777
2789
عنوان

نظرتوم راجب همچین کسی چیه

192 بازدید | 28 پست

به نظرتون دلیل اینکه یه دختری که هم از لحاظ مالی وضع خوبی داره ، قیافه خوب و متوسطی داره خانواده با اصالت و بسیار تحصیل کرده ایی داره اما تاحالا نه خواستگاری داشته و نه کسی بهش حتی پیشنهاد دوستی داده به نظرتون دلیلش واقعا چیه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون تو خونه ست همش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ازدواج خیلی کم شده

به علت شرایط اقتصادی

اکثرا هم دیگه ازدواج سنتی نمیکنن

اگر اون خانمه میتونه و دوست داره وارد رابطه بشه و بعد ازدواج کنه

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
شانس نداره😂😂شوخی میکنم اگر قصد ازدواج داری بهت چله مجرب معرفی کنم

معرفی میکنین لطفا

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

شاید زیاد رفت و آمد ندارند، خانواده و به خصوص مادر خانواده با سیاست نیستند، شاید دختر خانم، شخصیت آرامی و خیلی بی حاشیه ای داره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نماز استغاثه به حضرت زهراچله سوره های حشر ، واقعه ، مزمل ، طلاق ، طاها ، یسچله زیارت عاشورا با صد لع ...

ممنونم❤

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
شاید زیاد رفت و آمد ندارند، خانواده و به خصوص مادر خانواده با سیاست نیستند، شاید دختر خانم، شخصیت آر ...

اتفاقا شرایط خانوادگی و شغلی پدر و مادر جوریه که خیلی با رنج سنی دخترشون درارتباطن درحد کلامیم خیلی گفته میشه بهشون اما کسی تاحالا جلو نیومده برا دختر

الان دیگه خواستگاری بدون اشنایی نمیره کسی. بسپرید به بقیه که معرفیشون کنن و خود دختر خانم هم روابط اجتماعی عادی و با حد و مرز به رابطه نمیرسه بخوای کسی رو جذب کنی حتما باید لاس بزنی و خودت بهشون اجازه بدی که بیان جلو وگرنه اقایون اصلا پا پیش نمی‌گذارند