2777
2789
عنوان

شش روزه عادت نشدم

109 بازدید | 17 پست

خب من تازه دو ماهه ازدواج کردم

هنوز ارشدمو نگرفتم

هنوز کارم اوکی نشده

هنوز به اون فرم دلخواه بدنم نرسیدم

و هنوز حتی رو زندگی متاهلی سوار نشدم

و شش روزه که پریودم عقب افتاده و ترشحات عجیب خیلی ابکی دارم ک تاحالا نداشتم و هر از گاهی احساس ی پیچش تو دلم دارم ولی پریود نشدم

دوره pmsم مثل همیشه بود ولی عادت نشدمممممم

و ب شدت میترسم باردار باشم چون میدونم بچه محدودیت شدیدی میاره و من براش اماده نیستم اگه حتی یکسال دیگ بود معقول تر بود برام تا الان

و واقعا حالم بده

و چون شهر دیگه ای هستیم خانوادم پیشم نیستن و دست تنها من چه غلطی میتونم کنم؟؟؟

من واقعا درموندم

زندگیمون خوبه ولی هنوز ب اون ثبات مالی دلخواهمون نرسیدیم و ظلمه ک الان بیاد...اگه دو سال دیگه بیاد همه چی خیلی خیلی بهتره

دلم میخواد خودمو بکشم

تازه کلیم چایی زعفرون خوردم ولی تاثیری نداشت😐

فردا میخوام بیبی چک بخرم

لطفا دعا کنین باردار نباشم

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

حالا فردا بزن ممکنه نباشی 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بعد عروسیم پریودم بهم ریخت اگه جلوگیری داشتی نگران نباش فردا تست بزن 

باردارم اگه بودی ک مبارکه دختر منم وقتی اومد کرونا هم بود همه چیو تعطیل کردم نشستم تو‌خونه تو شهر غریب بزرگش کردم الان چهار سالشه 

منم بعد عروسیم پریودم بهم ریخت اگه جلوگیری داشتی نگران نباش فردا تست بزن باردارم اگه بودی ک مبارکه د ...

اون حس افسردگی که ادم مجبوره از خودشبزنه بخاطر بچش واقعا افتضااااحهههههههه اینکه عمر ادمو میگیره داغونه...من واقعا هنوز شعور مادر بودنو ندارم

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

حالا امیدوارم که نباشی....اما برای اینکه آنقدر استرس نداشته باشی جلوگیری محکم وسخت انجام بده

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
نعمت خدا رو اینطوری نگو بعضیا حسرتش رو دارن که تازه معلوم نیس داری بچه یا نه بعد بچه نمیخوای باید از ...

درد اینجاست ک همه جوره پیشگیری کردین...بعدم من تو شرایط یکی دیگ نیستم ک حسرت میخوره ایشالا خدا بهش بده...من خودمو میشناسم و میدونم بچه اوردن الان فقط ظلم ب اونه....

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

امیدوارم هرچی به صلاحته پیش بیاد… درسته هر چیزی باید تو زمان خودش اتفاق بیوفته… ولی باید بیشتر مواظب باشی

منم پارسال باردار شدم و نالیدم گفتم الان نمیخواستم و چرا …. تو سه ماهگی رشدش متوقف شد و سقط کردم

زمانبندی خدا بی نظیراست نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود فقط اندکی بردباری میطلبد و ایمان بسیار...ولی ارزش انتظار را دارد..
روش جلوگیریت چی بوده ؟اگه مثه منه خر طبیعی بودی که تبریک میگم حامله ایترشحات زیاد و تیر کشیدن تخمدان ...

کا..ندوم...دوبارم شک کردم قرص اورژانسی خوردم ولی این قبل پریود قبلیمه

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘