2777
2789

درونگرا بودن بده ب نظرتون؟

سرکلاس ک میرم اکثر بچه ها شیطونی میکنن و کلا خیلی صحبت میکنن ولی خب من آرومم و زیاد اهل صحبت کردن نیسم ب نظرتون چیز بدیه؟؟

منم همینم.دوستای خودمو ولی دارم توی دانشگاه.در کل ب عنوان دختر اروم و کم حاشیه ای میشناسنم از زبون پسرا شنیدم اینو

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چرا بد باشه منم همینجوریم ولی خارج از فضای مدرسه کلا یه ادم دیگم

🦋او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی؟❤                                  منم اون دختر قوی ای که امروز طوری میخنده که انگار دیشب گریه نکرده(((:                                                   میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین، ممنونم🌹                                😎💜Army.                                    طرفدار دو اتیشه انیمه وان پیس😍✨

ن‌منم همینم .برا همین دوستام قبل این ک بام دوس شن فک میکردن آدم سردی هستم

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

منم به شدت درونگرام و ازش ناراضیم 

اکثریت اطرافیان بخاطر گوشه‌گیر بودنم زیاد دوست ندارن باهام ارتباط بگیرن روابط دانشگاهیم صرفا بخاطر درسمه که میان سمتم وگرنه براشون مهم نیستم

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
منم به شدت درونگرام و ازش ناراضیم اکثریت اطرافیان بخاطر گوشه‌گیر بودنم زیاد دوست ندارن باهام ارتباط ...

دقیقا منم نمیتونم گرم بگیرم با کسی حداقل ن زود یعنی طول میکشه صمیمی بشم حالا ی عده فک میکنن این از اخلاق بدمه درحالی ک مدلم اینه و درونگرام

ساکتم ولی بدم میاد ازم بپرسن چرا حرف نمیزنی... دلیلی داره حرف بزنم؟ 

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           
منم به شدت درونگرام و ازش ناراضیم اکثریت اطرافیان بخاطر گوشه‌گیر بودنم زیاد دوست ندارن باهام ارتباط ...

عزیزم تو دانشگاه هیچکی واسه هیچکی مهم نی چ دوساایی ک دشمن شدن اخرسر