2777
2789
نیگاه کن عزیزم از هرکی احساس خطر کردی دوری بکن از خوشیات پیش خانواده شوهرت تعریف نکن تا حامله شدی فو ...

ممنون عزیزم فقط بگو شوهرم کی چه مدلی چه زمانی تاوان پس میده کاری کردن من و شوهرم مثل خواهر برادریم میگه تو دشمن منی البته بگم دیگه برام مهم نیست از شوهرم متنفرم بدی نبود سر من بدبخت بیاره نماد بدبخت فامیل منم

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
ممنونم.پوستم سفید میشه مثل بچه گیام یا نه اصلا از چهرم راضی نیستم لاغر مردنی هم که هستمحستون کلا نسب ...

من یه حس بدی راجب یه زن کهنسال گرفتم نمیدونم چرا چهره مهم نیست عزیزم شانس باید داشته باشه آدم یکم‌مراقب باش اگر اهل نماز هستی حتما شبا ۳بار سوره واقعه بخون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم فقط بگو شوهرم کی چه مدلی چه زمانی تاوان پس میده کاری کردن من و شوهرم مثل خواهر برادریم م ...

شوهرت دهن بینه اگر میتونی ببخشید یبار دیگه سعی بکن دلش و بدست بیاری به نیتش روزی ۵بار آیت الکرسی صبح و ۵بار شب بخون هربار وقتی داری میخونی چهره شوهرتو تو ذهنت تصور بکن بعدش فکرکن جلوت ایستاده فوت بکن

شوهرت دهن بینه اگر میتونی ببخشید یبار دیگه سعی بکن دلش و بدست بیاری به نیتش روزی ۵بار آیت الکرسی صبح ...

ممنون ولی شوهر من درست بشو نیست برام مهم نیست فقط می‌خوام همون بلاهایی که به ناحق سرم آورده سرش بیاد

ممنون ولی شوهر من درست بشو نیست برام مهم نیست فقط می‌خوام همون بلاهایی که به ناحق سرم آورده سرش بیاد

شوهرت رو خدا زده معلوم نیست مال کسی رو خورده یا چیکار کرده که دلش تاریکه خدا جواب بدی همه رو میده نترس به وقتش

شوهرت رو خدا زده معلوم نیست مال کسی رو خورده یا چیکار کرده که دلش تاریکه خدا جواب بدی همه رو میده نت ...

ممنون راجب مادر شوهرم چی فکری می‌کنی پدرمو دراورده از بس این زن سلیطس

من یه حس بدی راجب یه زن کهنسال گرفتم نمیدونم چرا چهره مهم نیست عزیزم شانس باید داشته باشه آدم یکم‌مر ...

یک دنیا سپاس فراوان

فکر کنم اون زن زن دایی مامانم باشه خیلی عفریتس خود شیطان.

حرف صحیح واقعا چهره مهم نیست موهم شانس ولی خب منم دلم می خواست خیر سرم خوشگل باشم نکه زشتم از سبزه بودن خوشم دوست دارم بمیرم همش و به خواطر پدر و مادرم هست که زندم الان

اون زن چی به سرش میاد آخرش؟

ترسیدم به خدا

ممنون راجب مادر شوهرم چی فکری می‌کنی پدرمو دراورده از بس این زن سلیطس

کلا همشون سر و ته یه مدل هستن شما روی خودت تمرکز بکن محلشون نده دشمنی درست نکن اگر‌میتونی حلوا یا آش یا هرچی که راحتی درست بکن و یه نذری بده