2777
2789
اصلا عجله نکن در این‌مورد اطرافت آدمایی هستن که قصدشان جدی نیست مراقب باش فقط اگر کسی از طریق خانواد ...

عزیزم یه سوال دیگه 

بنظرتون امسال چی قبول میشم 

فرهنگیان یا پرستاري؟ 

بعد اینکه گفتید اگه برگرده ممکنه بره، الان یعنی با کسی تو رابطه‌س؟ 

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

میشه لطفا جواب سوال منم بدید ممنون میشم.من خوشگلم یا زشت؟آخه همه میگن که زشتی؟خواستگار میاد برام یا ...

شما چهره یکم سبزه هست قدت متوسط و لاغر اندام'هیچ بنده خدا زشت نیست تو این دنیا اهمیت نده به حرفاشون'خواستگار میاد برات ولی عجله نکن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب برا شوهرت دعا گرفته بودی؟

دعای محبت گرفتم اون گفت ۴۰ روز بیشتر اثر نداره آخه یه پای مادر شوهرم تو دعا طلسمه دیگه کارش اینه فقط خرج دعانویسا می کنه خودمم خسته شدم ول کردم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
عزیزم یه سوال دیگه بنظرتون امسال چی قبول میشم فرهنگیان یا پرستاري؟ بعد اینکه گفتید اگه برگرده ممکنه ...

بله آدم جدی ای نیست با همه همین کارو میکنه فکرت رو پیشرفت خودت بزار.پرستاری قبول میشی

یه سردرگمی داری احتمالا درسی یا خانواده گی هست'فکرمیکنم قبول میشی

عزیزم جواب منم بدین جاریم برام طلسم گرفته بود ۳ ماه بیمار بودم و بچمو از دست دادم کی تاوان پس میده و شوهرم هر چی نامردی در حقم کرده اون به چه روزی میوفته ؟

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
شما چهره یکم سبزه هست قدت متوسط و لاغر اندام'هیچ بنده خدا زشت نیست تو این دنیا اهمیت نده به حرفاشون' ...

ممنونم.

پوستم سفید میشه مثل بچه گیام یا نه اصلا از چهرم راضی نیستم لاغر مردنی هم که هستم

حستون کلا نسبت به من چیه؟

میشم اینم بگین که امیر محمد درباره من چی فکری میکنه؟

شغل آیندم چی میشه؟درسم به کجا ختم میشه؟

عزیزم جواب منم بدین جاریم برام طلسم گرفته بود ۳ ماه بیمار بودم و بچمو از دست دادم کی تاوان پس میده و ...

نیگاه کن عزیزم از هرکی احساس خطر کردی دوری بکن از خوشیات پیش خانواده شوهرت تعریف نکن تا حامله شدی فورا همه جا جار نزن صبرکن‌مخفی بکن تا ۳ماهگی حداقل'جاریت آنقدر بدبخته که بجای زندگی خودش بفکر اذیت توعه به نیت بدبختیش و آرامش خودت سوره واقعه رو هر شب سه باز بخون

شما چهره یکم سبزه هست قدت متوسط و لاغر اندام'هیچ بنده خدا زشت نیست تو این دنیا اهمیت نده به حرفاشون' ...

شخصیتم چطوریهههه؟کی و با چطور شخصی ازدواج میکنم؟؟؟؟

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊