2777
2789
عزیزم شانس بالایی داری ولی فکرمیکنم خونتون از محدوده شرکت دوره شاید به این دلیل فقط رد بشی

اره یکم دوره ولی الانم اونجا مشغولم🥺

ممنونم عزیزم

میشه بگی چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهری و اخلاقی چجوریه

لطفاااا🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازت خوشش اومده مغرور نیست یکم خجالتی فکرمیکنه پیشنهاد بده مسخرش میکنی یا رد مکنی یا جواب نمیدی

میشه لطفا جواب سوال منم بدید ممنون میشم.

من خوشگلم یا زشت؟آخه همه میگن که زشتی؟

خواستگار میاد برام یا نه؟

کی ازدواج میکنم؟

حس امیر محد نسبت به من چیه؟

کلا هرچی که احساس میکنین درباره منو بگید بی زحمت.

ببخشید که طولانی شد.

شآید نه تو خیلی خودت رو سرد نشون میدی اگر استوری ریپلی کرد جوابش رو بده

عزیزم یه سوال دیگه الان رل داره بنظرت؟

خیلیم ناراحته دوستش گفت یه مشکلی پیش اومده براش میتونی حس کنی چیه؟

اره یکم دوره ولی الانم اونجا مشغولم🥺ممنونم عزیزممیشه بگی چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ ظاهر ...

اصلا عجله نکن در این‌مورد اطرافت آدمایی هستن که قصدشان جدی نیست مراقب باش فقط اگر کسی از طریق خانوادش یا مادرش اومد جلو روش حساب بکن وگرنه درد سر برات میشه

کجا باطل کردی مشکلت حل شد باطل شد ؟

سلام باطل کردم مریضم کرده بود ۳ ماه تو جا بودم سر پا شدم ولی با شوهرم مشکل دارم هنوز به هیچ صراطی مستقیم نمیشه می‌ره خونش به خوردش میده

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
من فکرمیکنم بیچاره قسمتش این بوده سختی زیاد کشیده درنهایت بیماریش خوب میشه

با صادق ازدواج میکنم یا نه؟ 

کسی که باهاش ازدواج میکنم شغلش چیه؟ چجور آدمیه؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
اصلا عجله نکن در این‌مورد اطرافت آدمایی هستن که قصدشان جدی نیست مراقب باش فقط اگر کسی از طریق خانواد ...

ممنونم

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹