2777
2789
عنوان

مجردا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چرا همه این و میگن؟ اعصاب خوردیش زیاده؟ واسه چی این و میگی؟

ببین حتی با کلی عشق هم ازدواج کنی یه سال اولش شاید خوب باشه بعد اون عشق میرع کنار کلی مشکلات و بدبختی و بحثو دعوا میاد جلو 

کلی دردسر داره کلی بدبختی داره 

مجردی حداقل یه چیزش خوبه که خودتی و خودت 

ما زنا متاسفانه روحیه ی حساسی داریم احساساتی هستیم اما مردا اینجوری نیستن. و به نظر من تو هیچ شرایطی اصلا نمیشه رو مردا حساب کرد الان دیگه مرد خوب وجود ندارع باشه هم شاید یه درصد مردا واقعا خوب باشن واقعا حامی باشن واقعا پشتیبان باشن 

من به شخصه خودم با کلیییی عشق ازدواج کردم اما خب خیلیی سختی کشیدم تا به الان اما چون دوسش دارم تحمل کردم ولی خب میدونم که در حق خودم ظلم کردم 

یعنی چی استحال؟

این متن رو از قبل تایپک کردم.

اول از همه به معرفی این موضوع یعنی استحاله جنسی میپردازیم:

انرژی جنسی چیزیه که بدون شک همه ماها با اون آشنایی داریم و باهاشم سروکله زدیم و زخمم خوردیم شاید.

اینم میدونیم که صحبت در این موارد یک تابو بزرگ هستش و امیدوارم کاربریم نابود نشه

استحاله جنسی چیه و چیکار میکنه؟

خوب بچه ها، استحاله جنسی در خلاصه یعنی تبدیل انرژی جنسی به بقیه نیروها مثل قدرت؛ ثروت ، رسیدن به آگاهی و.. خیلی چیزای دیگه که کمترینش میشه کند شدن روند پیری و قوی شدن جنسی به خلاص شدن از شر خودار ضایی .

چرا انرژی جنسی به سوخت موشک موفقیت تشبیه می شود؟

در علم استحاله نیروی جنسی ما این اصطلاح رو زیاد به کار می بریم که نیروی جنسی سوخت موشک موفقیته. سوخت موشک موفقیت، ثروت و هر زمینه ای. و شاید این سؤال برای کاربران پیش بیاد که این جمله یعنی چه؟ یعنی انرژی جنسی قراره چیکار برای ما بکنه که ما میگیم سوخت موشکه. مثل سوخت موشک که اینقدر انرژی توش داره. یا مثلاً میگیم: نیروی اتمی وجودمونه. مثل بمب اتم هست که خیلی قدرتمنده؛ ما میگیم میل جنسی اینقدر قدرات داره. ولی شاید این سؤال پیش بیاد که خیلی هم سؤال خوبیه

* این از زبان استادم هستش

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
ببین حتی با کلی عشق هم ازدواج کنی یه سال اولش شاید خوب باشه بعد اون عشق میرع کنار کلی مشکلات و بدبخت ...

عزیزم از خدا واسه دلت آرامش و خوشحالی میخوام 

خودت و دوست داشته باش به خودت برس منم با اینکه مجردم ولی به این نتیجه رسیدم رو خانواده هم نمیشه حتی حساب کرد ولی بازم بهتر از مردای ایرانین

عزیزم از خدا واسه دلت آرامش و خوشحالی میخوام خودت و دوست داشته باش به خودت برس منم با اینکه مجردم ول ...

مرسی عزیزم امیدوارم توام اگه ازدواج کردی با یه آدم واقعا خوب ازدواج کنی

کاملا با حرفت موافقم

مرسی عزیزم امیدوارم توام اگه ازدواج کردی با یه آدم واقعا خوب ازدواج کنیکاملا با حرفت موافقم

ممنونم عزیزم من بعید میدونم ازدواج کنم به شرایط و آزادی و استقلال مجردیم عادت کردم به مردا هم اعتمادی ندارم ضربه زیاد ازشون خوردم تو زندگیم دیگه نمیتونم دل بدم به کسی ولی آدم احساساتی هستم و میاز ج رو نمیدونم چیکارش کنم گاهی وقتا تنهایی هم اذیتم میکنه که طبیعیه

عالی بود 💚

خوش حالم مفید بود🩷

بقیه مطالب رو اینجا گذاشتم نیاز نیست عضو بشی فقط بخون اگه خواستی

توی تلگرام سرچ کن استحاله جنسی نی نی سایت

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

من ۳۲ سالمه مجردم

حالا فک کن س ک س تراپم باشی

چه شود😂😂😂😂

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
ممنونم عزیزم من بعید میدونم ازدواج کنم به شرایط و آزادی و استقلال مجردیم عادت کردم به مردا هم اعتماد ...

بهترین کار رو میکنی به نظرم . و اینکه به هیچ عنوان بخاطر نیاز ج به نظرم تن به ازدواج نده چون بعد از ازدواج یه چیزایی برات مهم و دغدغه میشه که اونوقت کلا هرچی حس نیاز ج هم داشتی از بین میره. متاسفانه مردای الان بویی از مردونگی نبردن و نمیتونن کسیو خوشبخت کنن الان دیگه همه فقط به فکر منفعت خودشونن یه جا ببینن براشون بیشتر می ارزه میزارن میرن البته زن های این مدلی هم کم نداریم اما مردا خیلی خیلی بیشترن