2777
2789
عنوان

از یه پسر افغان خوشم اومده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8857 بازدید | 347 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دادش من، تو دانشگاه تهران  ازیه دختر افغان خوشش آمده، ما همه دختره رو دیدیم، همه موافق هستیم، ولی دختره قبول نمیکنه، دادشم مشاور هم قبول نداره نمیره.. اگرنه دادشم کاملا یه پسرمذهبی نماز اول وقتش قضانمیشه.. موندیم چه کارکنم والله... ازین قضیه دوساله داره میگذره ولی دادشم.. پاش تاهنوز به یه کفش ه

دیگه باید خودت بدونی وگرنه سوالی بود راهنماییت میکردم خانواده مشکلی ندارن؟

خانوادم کلا نظر خاصی ندارن تا وقتیک من تو شهر خودمون ازدواج کنم وباازدواج با راه دور مخالفن ولی این میگ شاید بخوام برم کابل🥲 

عزیزم، بهش میخوره از اهل تسنن باشن، سنی های افغان شبیه ایرانی ها هست، شیعه هاش قیافه شون فرق داره.. ...

بله دقیقا. تو شهر ما متاسفانه تعداد افغان‌ها زیاده و چه زن‌ها و چه مردهاشون اگر اهل تسنن باشن شبیه ایرانی‌ها هستن‌. 

دقیقا از کجا فهمیدین😳خیلی تعصبیه خیلی

عزیزم من خودم قم زنده گی میکنم، البته بیشتر با خانم های طلبه هاش درارتباطم، دوستان صمیمی دارم، آنها میگن سنی ها به شدت تعصبی هست اصلا از شیعه ها خوشش نمیاد. میگن هروقت افغانستان برای تبلیغ میریم، خیلی به ما گیرمیدن.. شیعه هارو رافضی میگن.. اگر شیعه هست به نظرم مشکلی نیست اگرسنی هست.. خواهش میکنم دست بردار پشیمان میشی این رو خواهرانه بهت میگم.. 

چندساله اومده ایران؟ بنظرمن قشنگ همه جوانبو بسنج صرفا چون افغانیه دیدت بهش بد نشه افغانستانم ی زمانی ...

خودش در رفت وامده هم میره کابل هم ایران یعنی یجا نمیمونه اما خانوادش بیشترش کابل.. 

ممنون از راهنماییت عزیزم حق باشماست بازد بیشتر فکر کنم🥲