2777
2789
عنوان

از یه پسر افغان خوشم اومده عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8857 بازدید | 347 پست
عزیزم من خودم قم زنده گی میکنم، البته بیشتر با خانم های طلبه هاش درارتباطم، دوستان صمیمی دارم، آنها ...

ولی این بنظر پسر خوبیه ونمیگه ک بدش میاد از من😔نمیدونم شاید حق باشماست ممنون از راهنماییت عزیزم🥲❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون دختر چقد اعتماد به نفس گرفته تا الان بخاطر برادر شما.

خیلی دختر باشخصیت ومتینی هست، ولی شیعه هست.. خیلی خودم باهاش حرف زدم.. میگه من اصلا تعصبی نیستم فقط میخوام درس مو بخونم.. میرم  کابل،دادشت آنجا براش سخته..کلا خانواده گی موندیم چه کارکنیم، دخترای فامیل دوربر زیاده هرچه پیشنهاد می‌دهیم گوش نمی کنه.. 

ولی این بنظر پسر خوبیه ونمیگه ک بدش میاد از من😔نمیدونم شاید حق باشماست ممنون از راهنماییت عزیزم🥲❤️ ...

عزیزم الان قطعا بروز نمیدن، ولی زیر یک سقف مشخص میشه.. این رو هم بدون بین اهل تسنن.. چه افغانستان‌.. چه همین زهدان.. بلوچستان همین جاها. همینطور بین عرب ها عراقی ها.. دوتا  زن سه  تا زن امرعادی هستش.. آینده تو نگاه کن عزیزم... به عشقم عزیزم... دو روز حال گول نخور....