2777
2789
عنوان

حال روحی خوبی ندارم بچه هابیاین درددل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 44 پست
خداروشکر ک الان حالتون خوبه...برامنم دعاکنین این روزا رو بگذرونیم و همه چیز درست شه

میگذرونین عزیزم، من سال 98 و 99 مردم و زنده شدم. ولی یادم نمیره خوردن چیپس هم برام سخت بود. اگر قابل باشم براتون دعا میکنم عزیزم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه مون همین بودیم. منم خونه پدرم زندگی خیلی مرفهی داشتم ولی انتخابم همسزم بود و من میدونستم پ ...

خداروشکر ...امیدوارم یه روزی منم بیام و بگم همه چیز درست شده

من نگران رابطه عاطفی بینمونم من بعضی شبا ازاینکه این همه نسبت ب من بی توجه هست جامو جدا میکنم میخوابم میدونم کار درستی نیست ولی واقعا تحمل بی توجهیش رو ندارم

خداروشکر ...امیدوارم یه روزی منم بیام و بگم همه چیز درست شدهمن نگران رابطه عاطفی بینمونم من بعضی شبا ...

وای نکن عزیزم توروخدا نکن. باورت میشه من تازه زندگیمو شروع کرده بودم اون سالها انقد مشکلات همسرم زیاد بود دوماه یکبار هم ارتباط نداشتیم؟ اصلا ظرفیت آقایون با ما یکی نیست. کنارش باش و نذار زندگیتون سرد بشه حتی اگر بدترین اتفاق بینتون افتاد شما نباید جاتو جدا کنی عزیزم.ما رابطه مون فصلی شده بود و اصلا همسرم حوصله و تمرکز نداشت  فقط دنبال کار و بدبختی ها و قسط و وام ها که امسال تموم شدن سال98 شروع شد امسال تموم شد. 

خودمم بعدش پشیمون میشم ولی دست خودم نیست

چرا دست خودته عزیزم اینو نگو. شما بهش بله گفتی که همیشه کنارش باشی واون بنده خدا داره شهریه شما و خوراک شما رو هم تامین میکنه یا حداقل تلاش میکنه و این نامردیه که تو سختی ها تنهاشون بذاریم. گناه دارن. اونا مگه چند سالشونه؟ مگه چه فرقی با ما دارن؟ اگر جاتو عوض کنی برای همیشه یاد همسرت میمونه. حتی اگر دعوای شدید کرذین نباید عوض کنی. مردای مسئولیت پذیر در صورتی که اعصابشون راحت باشه می‌تونن ارتباط بر قرار کنن. کلا ارتباط برقرار کردن حال خوب میخواد، حس خوب میخواد والان شما مثلا شدیدا بدهکاری. میتونی بری تولد همش برقصی؟ 

چرا دست خودته عزیزم اینو نگو. شما بهش بله گفتی که همیشه کنارش باشی واون بنده خدا داره شهریه شما و خو ...

قبول دارم حرفاتو خودمم میدونم کارم خیلی اشتباهس

ولی وقتی اینکارو میکنم میاد سمتم بهم توجه میکنه حتی عصبانی میشه و دعوا میکنه ک چرا اینکارو کردی و همین منو دلگرم میکنه 

قبول دارم حرفاتو خودمم میدونم کارم خیلی اشتباهسولی وقتی اینکارو میکنم میاد سمتم بهم توجه میکنه حتی ع ...

عزیزم یکبار میاد و دوبار میاد و سه هفته میاد و سه ماه میاد وبعد عادی میشه و هیچوقت دنبالت نمیاد دنبالت. براش عادی سازی نکن. عوضش بهش بگو من به بغل و توجهت ننیاز دارم میدونم برای من و زندگیم تلاش میکنی ولی آغوشت برای من امن ترین جای دنیاست.... ازین حرفا بگو چون بعدا میگه اینم که کارش مدام همینه جاشو جدا کنه دیگه عادی میشه 

عزیزم یکبار میاد و دوبار میاد و سه هفته میاد و سه ماه میاد وبعد عادی میشه و هیچوقت دنبالت نمیاد دنبا ...

مرسی ازحرفات...واقعا دلگرم شدم ...امیدوارم هرجا هستی حالت خوب باشه همیشه...