2777
2789
عنوان

حال روحی خوبی ندارم بچه هابیاین درددل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 44 پست

عزیزم اکثرا همین بودیم من یادمه بعد ازدواجم روزی ده بار میگفتم خدایا غلطط کردم خدایا اشتباه کردم ازدواج کردم واقعا بهم سخت می‌گذشت. خونه ی بابام که بودم زندگی بی نهایت راحتی داشتم باورم نمیشد بعذ ازدواج باید برای خوراکم انقد برنامه ریزی کنم.حتی یادمه طی یکسال یک لباس خریدم همونم با عذاب وجدان. همسزمم مدام حالش بد بود. ولی گذشت، صبوری کن عزیزدلم، تازه همسرم کار نداشت جون تعدیل نیرو شده بودن، خداروشکر کنین همسرتون شاغلن عزیزم 

عزیزم دیگه زندگی پستی و بلندی داره مشکل شما هم انشاالله زودتر حل بشه ما هم اوایل ازدواج خیلی بدجور ب ...

میدونم گلم من اصلا یه بارم ب روش نیوردم حتی اگه چیزی لازم داشته باشم...ولی خب خیلی سخت میگذره من ب این شرایط عادت ندارم خونه بابام طور دیگه زندگی میکردم کلا برا همون خیلی اذیت میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودت دوست نداری بری سرکار ؟همسرت ساعت کاریش جوری نیست که بتونه سر ی کار دیگه هم بره ؟هممون این ...

من دانشجوام چرا خیلی دوست دارم یه کارحتی اگه کوچیک باشه هم داشته باشم اما ما تو یه شهر خیلی کوچیک داریم زندگی میکنیم موقعیت برا کار خیلی کمه

عزیزم همیشه که همه بالا قرار ندارن زندگی پستی و بلندی داره همون پولدار هم بالاخره بعضی روزا تو همچی ...

خداروشکر عزیزم 

اره راست میگی 

منظور من اینه آدم صبور باشه و خیالش راحت باشه

خیلی برام سواله وقتی وضع مالی طرف رو میدونین چرا ازدواج میکنین که بعدش غصشو بخورین؟یا غصشو نخورین یا ...

ممنونم از نظرت عزیزم

منو شوهرم عاشق همیم جونمون ب جون هم بسته اس من نگفتم باید وضع مالیمون حتما خوب بشه ...خودم یکم خسته شدم ک نیاز ب یکم حرف زدن دارم تا خوب بشم همین...

میدونم گلم من اصلا یه بارم ب روش نیوردم حتی اگه چیزی لازم داشته باشم...ولی خب خیلی سخت میگذره من ب ا ...

عزیزم همه مون همین بودیم. منم خونه پدرم زندگی خیلی مرفهی داشتم ولی انتخابم همسزم بود و من میدونستم پس باید بخاطر علاقه م، با صبوری و توکل برخدا، ازین مراحل رد میشدم. کار آسونی نبوذ ولی کنار همسزت باش و تنهاش نذار من مدام میگفتم خدا باصابرینه. بعد هر سختی آسانیست، مدام میگفتم تا خداروشکر زندگیمون تغییر کرد.

اوایل زندگی‌برای همه همینطوره چون اکثر جوونا با قسط و وام زندگیشونو‌شروع‌کردن و با این‌ گرونیا واقعا ...

ممنونم از حرفای زیبات....دقیقا همینطوره و دارم تموم سعیم رو میکنم تا همسرم کم نیاره اما یه جاهایی واقعا خسته کنندس همه چیز ....

به عنوان یه پسر میگم اگه تو این شرایط بودم بی توجهیم نسبت به همسرم از عمد نبود و از روی شرمندگی توان ...

ممنونم از نظرتون...شرمندگی رو درست گفتین همسرم چندروزه که از موعد پرداخت شهریه ام گذشته و برا همین خیلی ب هم ریخته

عزیزم اکثرا همین بودیم من یادمه بعد ازدواجم روزی ده بار میگفتم خدایا غلطط کردم خدایا اشتباه کردم ازد ...

خداروشکر ک الان حالتون خوبه...برامنم دعاکنین این روزا رو بگذرونیم و همه چیز درست شه

کار نیست اینجا ...شهرمون خیلی کوچیکه

عزیزم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...