2777
2789
عنوان

کنکوریایی عزیز لطفا🙏

64 بازدید | 6 پست

برای درصد۲۰الی۳۰درصد

چه مباحثی بخونیم از الان

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
چه رشته ای؟سطح ات چجوریاست؟

تجربی

متوسط روبه پایین

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجربیمتوسط روبه پایین

الان که وقت هست میشه اکثر مطالب رو جمع کرد به ۲۰ ۳۰ درصد راضی نباش

شروع کن نیم سال اول دوازدهم و یه پایه که توش ضعیف تری(دهم) رو بخون و تست بزن 

فقط باید حسابییی بخونی،آذر رو اگر از دست بدی دیگ‌کار خیلی سخت میشه 

از الان حذف کردن خیلی زوده ولی خب برای زیست که همه رو باید خوند،شیمی ۱و۲دهم،۳یازدهم،۳و۴دوازدهم

فیزیک کل دهم ،فصل۳ یازدهم،۳ و ۴ دوازدهم

ریاضی هم مبحثی باید پیش رفت

بازم میگم از الان حذفی خوندن اشتباهه چون وقت داریم هنوز 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

الان که وقت هست میشه اکثر مطالب رو جمع کرد به ۲۰ ۳۰ درصد راضی نباششروع کن نیم سال اول دوازدهم و یه پ ...

والا برا زیست میخوام گیاهی حذف کنم و دو سه فصل دیگه

برا ریاضیم نمیدونم درحد۳۰درصد چیو بخونم

بیشتر میخوام تایم بزارم برا نهایی

و اینکه هدفم پرستاریه

والا برا زیست میخوام گیاهی حذف کنم و دو سه فصل دیگهبرا ریاضیم نمیدونم درحد۳۰درصد چیو بخونمبیشتر میخو ...

خب برای نهایی که میخونی در کنارش تست هم بزن دیگ 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی🙂🌱

خب برای نهایی که میخونی در کنارش تست هم بزن دیگ

انگار اصلا وقت نمیکنم تست بزنم

توی دوساعت ۱۲تست زیست میزنم(با تحلیل و اضافه نکات تو کتاب؛کتاب تستم جامعiq)

تا بخوام یه گفتار تست بزنم دؤفصل از دبیر عقب افتادم و به امتحانا نمیرسم