2777
2789
عنوان

بعد شیش سال برگشته میگه من زن نمیخوام ای تف بهت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 102 پست
اشتباه کردی طلا فروختی از کارو حقوقت زدی فک کرده کیه ملت اینکارارو واسه شوهرشونم نمیکنن

من فقط دوسش داشتم

منی ک بابام نمیذاشت برم سرکار بقران مجید قایمکی کار در خانه انجام می‌دادم 

ساعت ها خم میشدم رو وسایلا 

ساعت ها واسه کار انلاین چشامو گذاشتم 

چقدر واسه کاشت ناخون رو دستای مردم خم شدم 

چقدر حرف شنیدم

من با همه این سختی ها پول جمع میکردم 

منی ک هیچوقت برای خرج کردن واسش خسیسی نکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۴ سال بپای یکی موندم با تمام بد وخوبش ساختم یکروز میگفت خانوادم موافق ازدواج نیستن یک روز میگفت ...

بمنم یبار میگفت پول ندارم یبار میگفت شرایط ندارم ی بار میگفت خانوادم موافق نیستن

خب معلومه دیگه عادت کرده منم ۴ سال همش من پیشقدم میشدم واسه آشتی هرروز قهر میکرد .آخر دیگه ولش کردم ...

:)من حتی بهش گفتم اگه نداری عب نداره پول مراسم عقد ک بامنه نهایت پول لباس و ارایشگاه و حلقه هم خودم میدم ولی ب کسی نمیگیم 

یه چی بگم؟ خدا خیلی دوستت داره که داره از دست این نجاتت میده... چه جوری با این حرفا از چشمت نیوفتاده ...

خیلی جاها قلبمو شکوند

روزی ک گوشیو براش خریدم تو تولدش 

من مانتوم‌پاره شده بود ولی کلا ۲۲میلون داشتم ک پول کل گوشی بود

حتی ۳۰۰ ۴۰۰ هزار نذاشتم کنار ک مانتو برا خودم بخرم 

دادم برای اون گوشی

وقتی بهش دادم گفت اینکه بنظرم خیلی گوشی داغونیه پولتو خراب کردی نمیخریدی بهتر بود

بیا بغلم🫂ولی آزادیم گفتن آدم عاشق کوروکره بشنواینجور دوستیا هیچی نداره برآمدم لطفا هوشیارشو توارزشت بیشترازاین چیزاست خودتو دست کم نگیر وپایین نیارملکه😔 

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️