2777
2789
عنوان

بعد شیش سال برگشته میگه من زن نمیخوام ای تف بهت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 102 پست

ابجی برو خدارو شکر کن الان که باهاش ازدواج نکردی فهمیدی لاشی هست اگه ازدواج میکردی و بعد متوجه میشدی برات داستان میشد و طلاق و.... 

ادم لاشی یه روزم زودتر باهاش کات کنی یه روز جلویی 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۴ سال بپای یکی موندم با تمام بد وخوبش ساختم یکروز میگفت خانوادم موافق ازدواج نیستن یک روز میگفت خودم شرایطش رو ندارم آخر هم رفت با دختر خالش قراردارد ازدواج گداشت و خانوادشون مجبور کرد برن خاستگاری اون براش .حسشو باید همون یکی دو ماه اول بفهمی بیشتر از اون بشه فقط داره بازیت میده

یعنی شما طلاهاتون رو دادید برای پسری که همسرتون نبوده!!!!

خدارو گواه میگیرم 

به جان مادرم‌ک تو دنیا عزیز تر ازش نیست 

من یبار ی گوشی خریدم براش ۲۲میلیون

۴۰ میلیون النگو براش فروختم ک چقدررر از پدرم کتک خوردم بخاطرش ک گفتم گم گردم 

۱۰ میلیون هزینه چکشو پاس کردم

منی ک خودم ی مانتو نداشتم بخدا بپوشم برای تولدش ۲۲ میلیون دادم گوشی پس انداز کردم براش ک بخرم 

من اینطوری میخواستمش:)

۲۱

🥲🥲کسی که نمیخوادت رو ترک کن 

تو لایق بهترینا هستی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

منم ۷ سال نشستم چیزی نشد و تهش ازدواج کردم سنتی و اون مجرده هنوز

کلا آدم بلاتکلیف همینه خودتو بی ارزش نکن و برو دنبال زندگیت عمرتو تلف نکن بعدا حسرتشو بخوری

من دیرتر ازدواج کردم .حق انتخابم کمتر شده بود و الان درگیر بچه دار شدن تو سن بالام

ببین ارزششو داره که توهم صبر کنی

🙂🙂تازه فک کن هیچوقت نیومد ک اشتی کنه همیشه منر فتم جلو

خب معلومه دیگه عادت کرده منم ۴ سال همش من پیشقدم میشدم واسه آشتی هرروز قهر میکرد .آخر دیگه ولش کردم و به خاستگارام فکر میکردم که یه روز اومد ادعای عشق و عاشقی داست بلاکش کردم واسه همیشه گورشو از زندگیم گم کرد

🙂🖤

غصه نخور عزیزم

ولی دیگه اینو رهاش کن برای خودت ارزش قائل باش

انشاالله اونی که لیاقتشو داره نصیبت میشه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️