2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا 

مشکل فقط پول نیست بلکه بی فکری اون پدر و مادره 

پدر و مادرای مسئولیت پذیر تا آخرین لحظه عمرشون هم فکر آینده بچشون هستن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

من نمیتونم تحمل کنمممم 

ی متر زمین میدونین قیمتش چنده؟چرا باید زنداداشم بخوره من نه؟چرا باید برادرزادم بخوره و بچه من نخوره؟واقعاااا تو این دوره  زمونه نمیشه بخشید پدر مادر باید انصاف و رعایت کنن به بچست چرا فرق میذارن؟اصلا قانون و عرف و شرع هم میگه دختر سهم میبره هرچند کمتر ولی بازم سهم داره 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بستگی به آدمش داره ، یه نفر میبینی دخترش سرکشه، بد قلقه بد ادعاست کینه آیه پسره تو بیماری تنگدستی ممکنه برسه والدینم سر ارث تلافی میکنم

من شخصا زیاد فکر نکنم ناراحت بشم چون تامینم و ذاتا باگذشتم وبی توقع اما خواهرم احتمالا بدجور قهر وکینه راه بندازه

سراسر زندگی من معجزه بود