2777
2789
عنوان

بارداری سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 73 پست
ازلحاظ تربیت خیلی حساسم بچه هام سرساعت بخابن از لحاظ تربیتی خیلی مواظب شونم ولی بهم میگن زندگیت ناب ...

خب وقتی خودت مشکلی نداری چرا بفکر بقیه ای ولشون کن بابا دهن مردم همیشه بازه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم سه تا بچه دارم ..از بچه اولم تا همین سومی خیلی ها چرت و پرت گفتن ...فقط اهمیت نده و به بچه هات فکر کن ..اتفاقا خدا روزی میده و من به ایمان دارم ..با هربار ،بارداریم زندگیمون خیلی پیشرفت کرد ..باورکن اگه بدنم ضعیف نبود دوتا دیگه ام دوستدارم بیارم ...بچه اولم هشت و نیم ساله ..دوم پنج ساله و سوم هشت ماه است ..تازه خونه خیلی بزرگ و درآمد خیلی خفنی هم نداریم اما دل خوش و برکت و روزی  و ..این موارد ثروتهایی که این بچه ها برامون میارن ..

پسر اولم ۹۹ بدنیا اومد دومی ۴۰۱ سومی هم ۴۰۳ 

اخری الان ۴ ماهشه 

دومیو هم نمیخواستم  چه برسه به سومی 

وقتی فهمیدم حاملم داغون شدم کارم بود گریه زاری احساس حماقت میکردم تو این شرایط اقتصادی و دوتا بچه کوچیک 

تا سقط پیش رفتم ولی نتونستم 

تا لحطه ی اخر زایمانم غصه میخوردم که چی میخواد بشه چطور نگهش دارم به سوهرم گفتم دیگه بیرون نمیرم خودمو تو خونه حبس میکنم 

به خدا تا هفت ماهگی ی ترشح کوچیک داشتم امیدوار بودم خونریزی باشه بچه بیفته

باورت میشه احساس میکنم اینو بیشتر دوست دارم به خدا جانمه خیلی سخت میگذره منو همسرم سرد تر شدیم ولی امید دارم دوساله  بشه من ارامش بیشتری خواهم گرفت ولی هیچجوره نمیتونم تصور کنم چطور دلم میومد بندازمش 

سلام

مبارکتون باشه ان شاءالله 

الهی عاقبت به خیری و سربلندی بچه هاتون رو ببینید...

به عنوان یه مادر با چهار فرزند ،‌بهتون میگم که تازه بعد از بچه ی سوم آدم می فهمه مادری چیه؟😀

در آینده قطعا از داشتن این فرزند خوش حال خواهید بود...💖

همون آدمای بی مغز اگه طرف بلانسبت ده تا سگ و گربه تو خونش داشته باشه کلی ذوق مرگ میشن ..اما واسه یک بچه طفل معصومی جامعه یکجوریگارد گرفته انگار چه خبره ...دوره و زمونه بدی شده انگار نسبت به همه خوبی و پاکی ها مشکل دارن و مانع میشن ..فرشته های پاک خدا رو چرا نمی‌خوان و چشم دیدنشون ندارن نمی‌دونم چرا 

واچه ربطی به اولی داره، از همشون دفاع کن،بخصوص اخری بیخودمیکنن درمورد عزیزات نظرمیدن

از قدیم راس میگفتن غریبه صدتا شرف داره به اشنا عزیزترین ادما زندگیم امشب دلمو‌شکوندن ولی شماها امشب حالم خوب کردید 

به عنوان یه تک فرزند میگم!این بچه مهم ترین اتفاقیه که میتونه تو زندگیتون بیوفته!!

هر چی تعداد بچه ها بیشتر،اینده خودتون و بچه هاتون سالم تر

یه عده بچه پر توقع و کمال گرا و بی هدف و بی تلاش تحویل جامعه نمیدین

بچه که بیاد برکتش هم میاد

به جنبه مثبتش نگاه کنید که با اون ۲ ساله بزرگ میشن و عشق میکنن و همبازی دارن

کل کودکی و نو جوانی و جوانی من تباه شد سر تنهایی

همون آدمای بی مغز اگه طرف بلانسبت ده تا سگ و گربه تو خونش داشته باشه کلی ذوق مرگ میشن ..اما واسه یک ...

تازه میگفتن قلب ندارع برو سقطش کن اینجوری به اون دوتا بچتم فشار میاری

سلاممبارکتون باشه ان شاءالله الهی عاقبت به خیری و سربلندی بچه هاتون رو ببینید...به عنوان یه مادر با ...

الهی فدات شم با این انرژی خوبت مرسی عزیزم .جنسیت بچه هاتون چیه عزیزم